Gerecyclede producten bedrukken: duurzame relatiegeschenken met een goed verhaal. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. En hoe doe je dat nu beter dan door afval een tweede kans te geven? Ontdek onze verantwoorde gerecyclede relatiegeschenken!

Alle Gerecyclede producten bedrukken

Duurzaamheid is al jaren een van de belangrijkste thema’s. Als mensheid, maar ook voor bedrijven, ligt de focus stevig op het recyclen van herbruikbare materialen. Samen werken we aan het verkleinen van de afvalberg. En ook Leoprinting steekt de handen uit de mouwen. Door slimmer om te gaan met waardevolle grondstoffen hebben wij een uitgebreid assortiment aan gerecyclede relatiegeschenken samengesteld. Laat jouw relaties, klanten en bezoekers zien dat jij begaan bent met de wereld om je heen en kies voor gerecyclede producten bedrukken voor bewuste en milieuvriendelijke promotie.
Ontdek het verrassende aanbod aan gerecyclede relatiegeschenken en verras jouw doelgroep met leuke giveaways en handige gadgets. Zo vind je bij Leoprinting onder meer JBL-speakers, voor 90% gemaakt van gerecycled plastic, gerecyclede waterflesjes en allerhande eco-vriendelijke kantoorartikelen voor dagelijks gebruik. Zo zie je: voor elk gebruiksartikel is tegenwoordig een duurzaam alternatief te vinden. Heb je zelf unieke ideeën over duurzame marketing? Informeer dan naar de mogelijkheden voor gerecyclede producten bedrukken. Wij gaan graag aan de slag met jouw promotie-uitdaging!
Voor Leoprinting betekent duurzaam ook écht duurzaam. Laat jij gerecyclede producten bedrukken met jouw bedrijfslogo, dan weet je zeker dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu en het verkleinen van de afvalberg. Bij alle producten op onze site geven we direct aan van welke gerecyclede materialen de relatiegeschenken gemaakt zijn. En de kwaliteit? Die is net zo goed als de originele producten – en dat geldt ook voor de prijs. Dubbel besparen dus!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief