Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product

Leoprinting. Begonnen met de gedachte om bedrijven aan waardevolle promotie te helpen, inmiddels gevestigd in 7 landen door heel Europa. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Dit om relaties te bouwen én te versterken. 

Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in uw huisstijl. Inmiddels is het assortiment van Leoprinting dusdanig breed om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden en om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen.


Deskundig advies

Ons team bestaande uit een verkoopafdeling, productontwikkeling, administratie, studio medewerkers en grafisch ontwerpers staat altijd voor uw klaar. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, aflevertijden of ideeën als u er zelf even niet uit komt. Met een studio, gratis grafische ondersteuning, persoonlijk contact en professioneel advies wordt u volledig ontzorgd van idee tot eindproduct.


Flexibel

Ondanks de vele producten op de website gaat ons aanbod verder dan dit. Heeft u een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van uw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Ons team van professionals staat altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 

Ook voor spoedleveringen of overige bijzondere wensen kunt u Leoprinting terecht. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.


Onze tevreden klanten

Met trots hebben grote internationale merken als Nike, Facebook, Lufthansa, PVH, AutoTrack, Tommy Hilfiger, Audi, Jägermeister en Windows al gebruikt gemaakt van diverse producten en diensten van Leoprinting. 

Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze projecten pagina.

Daarom Leoprinting
Creatie, communicatie, oplossingen.

  • Dé specialist op gebied van zakelijke promotionele producten
  • Vestigingen in 7 landen door heel Europa
  • Innovatief, creatief en oplossingsgericht
  • Altijd deskundig en professioneel advies
  • Gemiddelde TrustedShops beoordeling van 4.7/5

Persoonlijk contact
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!


Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Cultuur & Kernwaarden

Een vertrouwde omgeving met persoonlijke groei als aandachtspunt. Via onze kernwaarden bewaken we onze cultuur.

Missie, Visie en Ambities

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid. Zo behalen we de doelstellingen van onze partners.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Werken bij

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.


Geschiedenis

Opgericht in 2003. Niet zomaar producten bedrukken maar ontzorgen, meedenken en samen met de klant doelen realiseren.

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van fulfilment en transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief