Filters
7 Producten
|
Populair
Zaadzakjes bedrukken Bloemen
Zaadzakjes bedrukken Bloemen
  • Vanaf 500 stuks
Bekijk
Zaadzakjes bedrukken Kruiden
Zaadzakjes bedrukken Kruiden
  • Vanaf 500 stuks
Bekijk
Zaadzakjes bedrukken Groenten
Zaadzakjes bedrukken Groenten
  • Vanaf 500 stuks
Bekijk
Klein insectenhotel
Klein insectenhotel
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Zomerbloemzaden in envelop
Zomerbloemzaden in envelop
  • Vanaf 250 stuks
Bekijk
Bijen bloemzaden in envelop
Bijen bloemzaden in envelop
  • Vanaf 250 stuks
Bekijk
Zaadzakjes bedrukken Fruit
Zaadzakjes bedrukken Fruit
  • Vanaf 500 stuks
Bekijk
Wil jij de promotie van jouw bedrijf letterlijk opfleuren? Dan is zaadzakjes bedrukken precies de manier om een blijvend goede indruk achter te laten. Laat relaties opbloeien en werk tegelijkertijd aan de duurzame uitstraling van jouw bedrijf. Een goed groen cadeautje? Bedrukte zaadzakjes met het logo van jouw bedrijf of evenement: een boodschap om te zien, ruiken en proeven!
Het verspreiden van een groene boodschap is de perfecte manier om reclame te maken. Daarom kun je kiezen uit een groot aanbod van bedrukte zaadzakjes. Of je klanten of bezoekers nu wilt verrassen met zaadjes voor in de tuin of in de keuken; Leoprinting helpt je bij het vertellen van jouw verhaal. De zaadzakjes zijn licht in gewicht en kunnen dus prima per post verstuurd worden. Deel bedrukte zaadzakjes uit op een evenement of een beurs of geef de zakjes mee als leuke attentie voor klanten bij een aankoop in jouw winkel. Je kunt bij Leoprinting zaadzakjes bedrukken in diverse formaten en geheel naar eigen smaak en stijl ontwikkelen.
In het assortiment van Leoprinting vind je deze geurige en kleurige giveaway in diverse varianten. Verras een relatie met een bloemetje en kies uit onder meer bloemenzaad voor madeliefjes, zomerbloemen, klaprozen of een natuurrijke vlindermix. Zorg voor een onmisbaar ingrediënt in de keuken met zaadzakjes bedrukken voor kruiden, zoals basilicum, peterselie, dille en tijm. Liever een gezond tussendoortje cadeau doen? Dan zijn er de bedrukte zaadzakjes voor bijvoorbeeld aardbei, tomaat, tuinkers en paprika. Waar je ook voor kiest, je kweekt vertrouwen en een glimlach bij jouw partners, medewerkers en bezoekers!
Wist je dat de zaadzakjes ook een leuke, spontane toevoeging zijn aan andere relatiegeschenken? Denk bijvoorbeeld aan zaadzakjes voor om de flessenhals van een heerlijke wijn. En dat is niet alles. Zo kun je bij Leoprinting ook groeipapier bedrukken met jouw logo of boodschap. Is duurzaamheid voor jou topprioriteit? Neem dan eens een kijkje bij onze duurzame relatiegeschenken. Kleur jouw gehele zakelijke promotie groen en investeer in duurzame relaties en een goede, groene zakelijke boodschap. Wil je zaadzakjes bedrukken of heb je zelf een uniek idee? Neem contact op met onze promotiespecialisten en daag ons uit!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief