Diensten

Welkomstpakketten & Onboarding

Wil jij nieuwe medewerkers op een originele manier welkom heten bij jouw bedrijf? Welkomstpakketten stel je bij Leoprinting helemaal zelf samen.

Fulfilment oplossingen

Ieder product kunnen we volledig naar wens bedrukken, inpakken en AVG-proof versturen naar individuele adressen in een bedrukte verpakking.

Themaboeken en Geschenkboeken

Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.


Leo Sales Promotions

De inzet van Relatiegeschenken, Premiums en Give-Aways zijn verkoop bevorderende acties, oftewel Sales Promotions.

Loyaliteitsprogramma's

Deze marketing-inspanning beloont loyaal koopgedrag. Het is de bedoeling om de klant te binden en te stimuleren om vaker voor jouw merk te kiezen.

Merchandising

De kracht van Merchandising is ontzettend groot, naast extra omzet voelen zich ook steeds meer mensen verbonden met het merk.


Studio & Concepten

Wij zetten jouw reclame en marketing ideeën om in een promotionele uiting via ervaren designers met up-to-date marketing en communicatie kennis.


Meer weten over Leoprinting?

Samen maken we jouw merk sterk.

Over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities. 

Advies & Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies inwinnen op gebied van promotie en zichtbaarheid? Neem dan contact met ons op via een van onze specialisten! 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief