Alle Rugzakken bedrukken

Een goede rugzak wordt intensief gebruikt en gaat vaak jaren mee. Daarmee zijn gepersonaliseerde rugzakken duurzame relatiegeschenken en wordt een rugzak tijdens gebruik keer op keer gezien. De volwaardige en comfortabele rugzakken zijn ideaal voor dagelijks gebruik of mee te nemen op een citytrip.


Rugzakken met aanrijgkoorden worden gezien als echte promotie rugtassen en worden veel ingezet als Give-Away en Goodiebag tijdens beurzen en events. Deze tassen hebben een grote oppervlakte om te bedrukken en zijn relatief laag in prijs. 

Alle rugtassen zijn bij Leoprinting te bedrukken met uw logo of boodschap, de bedrukking op een rugzak valt altijd direct in het oog. Kies uit het aantal kleuren bedrukking en personaliseer je rugtas naar wens. Heeft u een rugtas niet kunnen vinden? Vraag het ons en wij bekijken de mogelijkheden!
Heeft u interesse in het bedrukken van rugtassen? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief