Alle Beursartikelen

Eco kurk A5 notitieboeken
  • Vanaf 50 stuks
Bio Stone pennen
  • Vanaf 250 stuks
  • Gemaakt van 45% natuursteen
Goudstaaf Mars
  • Vanaf 250 stuks
Naambadge classic
  • Vanaf 25 stuks
Moods® Groeipapier Flyer
  • Vanaf 250 stuks
  • In elk gewenst formaat
Sprout™ potloden
  • Vanaf 500 stuks
Bamboe badges
  • Vanaf 25 stuks
Beurzen bieden een laagdrempelige manier in gesprek te komen met potentiële klanten. De intentie van de bezoeker is duidelijk. Hij of zij heeft interesse in het thema van de beurs en wilt hier meer informatie over verzamelen en mogelijk al overgaan tot een aankoop. Nu is het zaak dat je jezelf onderscheidt van andere standhouders en een bedrukte beursartikel kiest dat past bij de uitstraling van het bedrijf en de boodschap duidelijk laat overkomen. 
Op een beurs lopen natuurlijk niet alleen maar prospects rond, ook een deel van de bestaande relaties zal hoogstwaarschijnlijk een bezoek aan de beurs brengen. Een beurs is een goede plek om op een informele manier met je klanten te praten. Je kunt ze natuurlijk ook een persoonlijke uitnodiging sturen of een vast moment creëren om met deze groep te spreken. Het is daarnaast het moment om nieuwe diensten of bedankjes in een vorm van een bedrukte relatiegeschenk met jou relatie te delen. 
Afhankelijk van op welke beurs je staat, komen er honderden en misschien wel duizenden bezoekers langs jouw stand gelopen die allemaal jouw promotie van diensten en/of producten zien. Al spreek je lang niet iedereen, door het uitdelen van beursartikelen met logo komt jouw naam wel voorbij. Op die manier kom je dus regelmatig onder de aandacht van de bezoekers.
Ben je op zoek naar iets speciaals of wil je waardevolle bezoekers een blijvende herinnering meegeven? Leoprinting maakt ook maatwerkproducties op het gebied van onder andere Notitieboeken met gepersonaliseerde binnenzijde, Verpakkingen op maat of Zelfklevende Memoblokjes in de vorm van je eigen product of logo. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen om je beurs of event tot een succes te maken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief