Ben jij op zoek naar promotie voor alle leeftijden? Puzzels bedrukken is een creatieve manier van opvallen. Geef jouw relaties iets om over na te denken. Puzzels met logo, reclamepuzzels en bedrukte puzzelboekjes zijn het ontbrekende stukje van jouw zakelijke promotie. 

Filters
4 Producten
|
Memoryspel bedrukken
Memoryspel bedrukken
  • Vanaf 75 stuks
Bekijk
Puzzelboekjes bedrukken
Puzzelboekjes bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Bekijk
Kinder puzzelboekjes bedrukken
Kinder puzzelboekjes bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Bekijk
 Shuffle schuifpuzzel
Shuffle schuifpuzzel
  • Vanaf 250 stuks
Bekijk

Bedrukte puzzels bestellen bij Leoprinting

Puzzelen is iets van alle tijden. Wie is er niet dol op. Van uitdagende legpuzzels tot ontspannen krabbelen in puzzelboekjes, we houden ervan om ons brein aan het werk te zetten. Wil jij werk maken van relatiegeschenken voor urenlang speelplezier en gezelligheid? Met puzzels bedrukken of puzzelboekjes bedrukken met jouw logo geeft jouw bedrijf altijd het juiste antwoord. Leoprinting biedt een ruim assortiment met puzzels, voor elke boodschap en elke doelgroep. Onze bedrukte puzzels en puzzelboekjes voor kinderen en volwassenen zijn bovendien heel betaalbaar en leverbaar in vele verschillende formaten. Meer weten? Vraag de slimme marketingspecialisten van Leoprinting om advies!
Puzzels bedrukken is de oplossing voor een unieke manier van zakelijke promotie. Breng jouw nieuwe logo of bedrijfsboodschap onder de aandacht en laat mensen zelf met antwoord op de proppen komen. Wil jij een promotiepuzzel laten ontwerpen voor een nieuw product of puzzelboekjes bedrukken? Bij Leoprinting geef je zelf vorm en inhoud aan jouw relatiegeschenk. Ontwikkel puzzelboekjes met leuke vragen over jouw bedrijf of product en stel online eenvoudig het ideale relatiegeschenk samen. Kies de bedrukking en het aantal exemplaren dat je wilt bestellen en vraag via onze site direct een vrijblijvende offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een digitale drukproef toe.
Van houten puzzels voor kinderen tot echte breinbrekers voor volwassenen: met puzzels bedrukken vallen alle stukjes op de juiste plaats als het om jouw promotie gaat. Heb je zelf een idee over hoe je jouw relaties of bezoekers aan het denken wilt zetten? Wij denken graag door. Zo kunnen we puzzels met logo helemaal op maat van jouw bedrijf en boodschap samenstellen, net als de inhoud. Dat noemen wij nog eens een slimme weggever. Bedrijfspromotie waar over nagedacht wordt. Want opvallen is onthouden.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief