Wil je jouw klanten of relaties inpakken met bedrukte verpakkingen? Leoprinting biedt een enorm pakket aan mogelijkheden voor verpakkingen bedrukken, zodat jouw boodschap altijd goed overkomt.

Alle bedrukte Verpakkingen

Champagnedozen
 • Vanaf 125 stuks
Eco Magneetdozen met logo
 • Vanaf 50 stuks
 • 6 formaten, 6 kleuren
Graskarton Brievenbusdozen
 • Vanaf 100 stuks
 • 2 verschillende formaten
Magneetdozen met logo
 • Vanaf 50 stuks
 • 9 verschillende formaten, 5 kleuren
Basic Magneetdozen met logo
 • Vanaf 50 stuks
 • 2 populaire formaten, 2 kleuren
Magneetdozen bedrukken
 • Vanaf 250 stuks
 • Volledig rondom bedrukt
Alles wat de deur uitgaat is een mogelijkheid om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Van giveaway op een belangrijke beurs tot aandenken rond de feestdagen; wij halen graag méér uit het contact dat jij met jouw (potentiële) klanten en relaties hebt. De designers van Leoprinting zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een marketingstrategie die werkt – voor verzenden én ontvangen. Laat verpakkingen bedrukken met het logo van jouw bedrijf, voer jouw huisstijl tot in de puntjes door of voorzie een verpakking van een persoonlijke boodschap. 
Bij Leoprinting kun je verpakkingen bedrukken in alle vormen en maten. Je bent hier dus écht aan het goede adres als het om het verspreiden en verzenden van jouw bedrijfsboodschap gaat. Wil je jezelf onderscheiden met een passende presentatie van artikelen en er zeker van zijn dat jouw product de reis naar de klant zonder kleerscheuren doorstaat? Speciale vouwrichtingen, diverse afwerkingen en alle denkbare materialen; wat jij ook wilt inpakken, wij kunnen het veilig bedrukken. Full-color, luxe afwerkingen en in elk formaat.
Voor ons staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Daarom kun je bij Leoprinting kiezen uit verschillende soorten van duurzame verpakkingen bedrukken. De materialen en producten in ons assortiment zijn grotendeels als milieuvriendelijk, dus je hebt echt iets te kiezen. Natuurlijk zijn we je ook op andere vlakken van dienst, bijvoorbeeld als het gaat om kartonnen verpakkingen bedrukken en plastic verpakkingen bedrukken. Graag denken we met je mee over de juiste presentatie. Van doosje of envelop tot bakje of pakje.
Leoprinting is van alle markten thuis. Of je nu op zoek bent naar de perfecte verpakking voor het perfecte relatiegeschenk of cadeau óf jouw producten in een passend jasje wilt steken: wij zorgen ervoor dat alleen de verpakking zelf al een cadeautje op zich is. Onze specialisten in marketing denken graag met je mee over de passende presentatie in de vorm van cadeauverpakkingen bedrukken of geven vorm aan jouw huisstijl met een design voor productverpakkingen bedrukken. Heb je zelf een idee voor verpakkingen bedrukken? Super! Wij houden wel van een uitdaging.
Wil je de feestdagen van wat extra kleur voorzien, een relatiegeschenk nog net iets persoonlijker maken of ben je op zoek naar unieke cadeauverpakkingen? Leoprinting levert. Ook van verzenden maken we een feestje met onze passende verzendverpakkingen, die uiteraard voorzien kunnen worden van jouw bedrijfslogo of een persoonlijk bericht. Wil je dat de bedrukte verpakkingen nét zo uniek zijn als jouw producten? Neem dan een kijkje bij onze maatverpakkingen en laat je inspireren. Laat nu verpakkingen bedrukken en presenteer jouw relatiegeschenk, product of giveaway op passende wijze.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief