Wil je zelfklevende memoblokjes met jouw logo of boodschap laten bedrukken? Bij Leoprinting heb je de keuze uit een groot aantal formaten, vormen en kleuren. Daarnaast is het mogelijk de memoblokken in een hard- of softcover omslag te plaatsen. Zo creëer je extra communicatieruimte voor bijvoorbeeld jouw adresgegevens. Kortom, bedrukte post-it memoblokken zijn een uitstekende manier om jouw product of merk onder de aandacht te brengen!

Bij Leoprinting doen we meer dan alleen het bedrukken van communicatiedragers. Samen met jou stellen we een strategie op om jouw producten, diensten of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. In de huidige economie is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Zelfklevende memoblokjes behoren tot de meest gebruikte kantoorartikelen, net zoals bedrukte schrijfblokken, dus het bedrukken hiervan is een goed idee, zeker wanneer je ze wilt gebruiken als relatiegeschenk.

Onze specialisten helpen je graag met het bedrukken van zelfklevende memoblokjes met jouw eigen ontwerp. Hierover denken we graag met je mee. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar +31 (0)72-7112998 of ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en we helpen je graag met je ontwerp.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief