Duurzaamheid

 

Bij Leoprinting geven we prioriteit aan duurzaamheid. Als het gaat om de zichtbaarheid van onze klanten, maar net zozeer voor wat betreft ons productaanbod en bedrijfsvoering. Wij zijn ons bewust van onze impact op de wereld van nu én van later en zijn altijd op zoek naar oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzame zichtbaarheid

In ons assortiment kun je daarom naast traditionele producten kiezen voor een groot aantal verantwoorde, gerecyclede relatiegeschenken en duurzame merken. Zoals bijvoorbeeld groeipapier, zaadbommetjes, zaadzakjes en kweeksets, waarmee je ook bijdraagt aan meer biodiversiteit. 
 
Met de verkoop van een aantal specifieke duurzame relatiegeschenken, zoals de duurzame IMPACT-collectie, steunen we non-profitorganisatie Water.org, die zich richt op waterbesparing en de wereldwijde toegang tot veilig water en sanitaire voorzieningen voor iedereen.

EcoVadis duurzaamheidsbeoordeling

Omdat duurzaamheid en MVO bij Leoprinting hoog op de agenda staan, hebben wij onze duurzaamheidsprestaties laten testen door EcoVadis: 's werelds meest vertrouwde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen. EcoVadis is onafhankelijk, objectief en focust zich op het verbeteren van milieu en sociale praktijken van bedrijven. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in het bezit zijn van een bronzen EcoVadis label. Dit EcoVadis certificaat toont aan dat wij voldoen aan de eisen van duurzaam inkopen en dat we daarbij rekening houden met mens en natuur. Op naar goud!

ecovadis

Trees for All

Ondanks dat we bij onze bedrijfsvoering altijd zoveel mogelijk rekening houden met het effect op milieu, mens en maatschappij, is het voor sommige bedrijfsonderdelen lastig is om volledig duurzaam te ondernemen. Daarom compenseren wij een deel onze CO2-uitstoot als partner van Trees for All. Met behulp van Trees for All planten we jaarlijks meer dan 150 bomen in binnen- en buitenland.

treesforall

Officieel partner van FSC

Leoprinting is officieel partner van FSC, het Forest Stewardship Council. FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor de bescherming van bossen wereldwijd. Bossen zijn van vitaal belang voor onze gezondheid en de gezondheid van de wereld waarin we leven. FSC beschermt bossen tegen ontbossing en illegale houtkap.
Het FSC-keurmerk garandeert dat producten of materialen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde materialen voor de ontwikkeling van onze promotionele producten en relatiegeschenken, bevorderen we duurzaam bosbeheer en beschermen we de toekomst van onze bossen. Voor een gezonde, groene toekomst.


Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Werken bij Leoprinting

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief