Duurzaamheid

In 2030 wil Leoprinting 80% duurzame zichtbaarheid oplossingen aanbieden door partnerships aan te gaan die leiden tot een betere wereld. 


Wij streven ernaar goederen en diensten te leveren die in de behoefte van bedrijven en de mens voorzien en die kwaliteit aan het leven geven. Hierbij is ons doel om geleidelijk de milieubelasting en het grondstof- en energiegebruik in de levenscyclus te reduceren tot een niveau dat tenminste in balans is met de draagkracht van de aarde. In de beslissingen die wij nemen binnen onze organisatie streven wij niet alleen een hoger bedrijfsrendement na maar benutten ook de kansen voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en maatschappij.


Duurzame zichtbaarheid
Tijdens ons productieproces gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijk vervaardigde materialen, druktechnieken en arbeidsomstandigheden.  

Impact maken met FSC
Al onze papieren promotionele producten worden onder het internationale FSC keurmerk vervaardigd. Dit betekent dat minimaal 70% van de vezels afkomstig is uit duurzaam beheerd bos en/of gerecyclede vezels. Door te kiezen voor FSC-producten geven we de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren en kan het bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. 


Merchandising-cocacola

Leoprinting en duurzaam ondernemen.

Meer bewustzijn en welzijn voor medewerkers en maatschappij met een duidelijk doel voor ogen.


charityv2_900x600

Naast een verantwoord productieproces en gerecyclede producten zorgen we voor een bijdrage aan non-profitorganisaties die zich richten op een duurzame toekomst. Zo wordt bij elke verkochte Bobby rugtas een boom geplant via Trees for the Future en doneren we 2% van de opbrengst uit onze duurzame IMPACT-collectie aan Water.org. 


Samen steunen we mensen en aarde 

Water.org is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor veilig en toegankelijk water en sanitaire voorzieningen. Inmiddels zijn reeds 36 miljoen mensen in 17 landen geholpen met veilig water. Trees for the Future maakt gebruik van regeneratieve landbouwtraining in de vorm van bomen planten, om op duurzame wijze een einde te maken aan armoede en het milieu tegelijkertijd te verbeteren. 

Biodiversiteit
Daarnaast draagt ons groeipapier bij aan meer biodiversiteit. Door het planten van dit papier voegen we bloemen toe aan het ecosysteem en dragen we bij aan het leven van verschillende soorten dieren en planten op aarde die elkaar in balans houden.

Heb jij ook een duurzaam initiatief of wil je meer weten over duurzame zichtbaarheid? Laat het ons weten om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Direct contact


Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Geschiedenis

Opgericht in 2003. Niet zomaar producten bedrukken maar ontzorgen, meedenken en samen met de klant doelen realiseren.

Missie, Visie en Ambities

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid. Zo behalen we de doelstellingen van onze partners.

Cultuur & Kernwaarden

Een vertrouwde omgeving met persoonlijke groei als aandachtspunt. Via onze kernwaarden bewaken we onze cultuur.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Werken bij Leoprinting

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.


Meer over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief