Brandbooks

Hierbij laten we je kennis maken met Brandbooks, oftewel treedt met jouw merk of bedrijf op een exclusieve manier naar buiten toe. Door het communiceren van verhalen en beelden raken klanten, relaties en zelfs medewerkers betrokken bij jouw merkidentiteit


Exclusiviteit creëert meerwaarde  


Leoprinting brengt mensen, ideeën en drukwerk bij elkaar om hun producten of ideële doelstellingen beter in de markt te communiceren. Hierbij zorgen wij voor een persoonlijke benadering. Onze ervaring en technische achtergrond stelt ons in staat oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget.

 

Brandbooks creëren meerwaarde door de exclusieve uitstraling die je bij deze items mee kunt geven. Het biedt een perfecte oplossing voor reclameboeken, luxe magazines en catalogi waarin producten, diensten, projecten of bedrijfsverhalen op een moderne wijze worden gepresenteerd. 

 

 Perfect voor bedrijfs- en productintroducties

 Onderscheidend ten opzichte van standaard drukwerk

 Expert in printing, advies op maat

 

 Design Week catalogus met luxe afwerking.


 

Drukwerk als luxeartikel 

 

Of het nu gaat om het overbrengen van een huisstijl, bedrijfslogo of reclameboodschap met een opvallende en creatieve uiting, iedereen probeert op te vallen tussen de menigte.

 

De meeste mensen die het woord drukwerk of printing horen denken hierbij direct aan visitekaartjes, briefpapier of folders, maar deze producten zijn reeds ingehaald door de digitalisering. Tegenwoordig is drukwerk een luxe artikel geworden waarbij sprekende afwerkingsmogelijkheden een reclameboek, magazine of catalogi een eigentijdse en exclusieve uitstraling geven die de ontvanger zal verassen. 

 

Direct contact

 


Advertentiepotentieel

 

Bij de maatproducties van brandbooks zijn de advertentiemogelijkheden eindeloos. Naast sprekende soorten druktechnieken en afwerkingsmogelijkheden kan ieder detail van reclameboeken, luxe magazines en catalogi volledig naar wens worden gepersonaliseerd om de attentiewaarde van een storybook te verhogen. 

 

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden voor jouw merk of bedrijf? Kom in contact met een van onze specialisten en laat je geheel vrijblijvend adviseren!

 

Adviseer mij hierover

 

Vogue Magazine branding edition.

 Linnen omslag met verfijnde zeefdruk op de voorzijde en foliedruk in de rug. 

 

Eindloze afwerkingsmogelijkheden

 

Een catalogus of brochure is vaak het belangrijkste verkoopinstrument van uw bedrijf of organisatie. Daarom zijn kwaliteitsdruk en -verwerking erg belangrijk.

 

Bij Leoprinting adviseert bij elk soort bedrukking op ieder denkbaar omslagmateriaal. Naast het bedrukken van een storybook omslag zijn er nog meer mogelijkheden om een (extra) communicatie uiting te doen in de vorm van een huisstijl, logo, campagne of andere uiting. Voorbeelden hiervan zijn een banderol (papierwikkel), een geschenkverpakking of een sleeve. 

 

Bekijk alle soorten afwerkingen

 


Brandbooks Cases


Met trots hebben grote internationale merken en bedrijven reeds gebruik gemaakt van diverse producten en diensten van Leoprinting. Zo ontwikkelde we samen met Jägermeister een brandbook met alle authentieke kruidenlikeur recepten in een lederen omslag, werd een luxe afgewerkt magazine gemaakt voor de Design Week en maakte we een informatief boek vol met hoogstandjes in de architectuur.

 

Wilt u inspiratie opdoen of bent u benieuwd waar andere bedrijven voor kozen? Bekijk dan snel onze projecten pagina.

 

Bekijk alle projecten

 

Brandbook met architectuur fotografie. 

 


Ontwerpstudio en machinepark. 

 

Printing on Demand en Boekbinding 


Reclameboeken, zoals we ze vandaag kennen, zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, dun, dik, kleurrijk en zwart en wit, gebonden en gelijmd. Met of zonder een omslag, een laminaat, vinyl, leer gebonden, met afgeronde hoeken, enz. We produceren dit alles en nog veel meer in onze drukkerij. Waarbij jou wensen het meest belangrijk zijn.

 

In de ontwerpstudio van Leoprinting kunnen diverse voorstellen voor je worden uitgewerkt en krijg je advies over druktechnieken en grafische ondersteuning, hierbij voegen wij onze unieke kennis toe aan jouw idee. Je wordt volledig ontzorgd tijdens het gehele proces waarbij onnodige kosten worden voorkomen.

 


Brandbooks en Duurzaamheid

 

Bij Leoprinting staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor de productie van brandbooks maken wij gebruik van diverse certificaten met de volgende betekenissen. 

 

 We voldoen aan het milieu managementsysteem volgens de norm ISO 14001:2004.

 Alle materialen voldoen aan Europese milieu compatibiliteitsnormen.

 Al onze drukwerken kunnen worden geproduceerd met FSC®- of PEFC-certificaat.

 We besteden aandacht aan emissiereductie.

 Afval wordt gesorteerd en ecologisch verwerkt door geautoriseerde bedrijven.

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief