Geniet van deze chocoladeartikelen van het bekende merk Tony's Chocolonely die niet alleen heerlijk smaken, maar ook nog eens op een eerlijke manier gemaakt worden. Behalve de populaire chocoladerepen, bieden wij ook seizoenspecials aan tijdens de feestdagen rondom Pasen, Kerst en Sinterklaas.

Alle Tony's Chocolonely bedrukken

Tony's Chocolonely is een van de grootste chocoladefabrikanten van Nederland. Ze produceren niet alleen chocolade dat lekker smaakt, maar zorgen er ook nog eens voor dat het op een eerlijke manier gemaakt wordt. Slavernij en illegale kinderarbeid klinkt als iets uit het verleden, maar binnen de cacao industrie is dit nog steeds aan de orde in West-Afrika. Tony's gaat dit tegen door samen te werken met ruim achtduizend boeren die voor Tony’s cacao produceren en dus een leefbaar inkomen kunnen verdienen. Zo probeert Tony's om alle chocolade, wereldwijd 100% slaafvrij te maken.
Wil je een boodschap op een originele en smakelijke manier overbrengen? Dat kan! De repen van Tony's Chocolonely kunnen namelijk op verschillende manieren bedrukt worden. Dit kan met een full colour wikkel, die om de originele Tony's banderol heen wordt gewikkeld. Maar ook kan je zelf een compleet eigen wikkel van Tony's Chocolonely ontwikkelen. Zo kan je met een speciale boodschap of je logo die op de repen wordt bedrukt, je geschenk een extra betekenis geven voor bijvoorbeeld een nieuwe collega, als bedankje of als smaakvol relatiegeschenk.
Behalve de populaire chocoladerepen, bieden wij ook seizoenspecials van Tony's aan tijdens verschillende feestdagen gedurende het jaar. Denk bijvoorbeeld aan speciale paasrepen en paaseitjes voor tijdens Pasen. Ook voor de Kerst- en Sinterklaasperiode hebben wij een speciaal assortiment met producten als chocoladeletters kerstrepen en een aftelkalender. En natuurlijk kunnen ook al deze specials naar jouw wens bedrukt worden!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief