Filters
4 Producten
|
Ringbanden met ringmechaniek
Ringbanden met ringmechaniek
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Tabbladen bedrukken
Tabbladen bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Bekijk
Ringbanden met hefboommechaniek
Ringbanden met hefboommechaniek
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Eco Ringbanden met hefboommechaniek
Eco Ringbanden met hefboommechaniek
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
In een opgeruimd kantoor is het fijner werken. Rondslingerende documenten, rommelige bureaus met stapels papier; probeer dan je administratie maar eens op orde te houden. Met onze ringbanden, opbergmappen en ordners heb jij jouw zaakjes voor elkaar – én bij elkaar. Kies voor een professionele uitstraling en laat ringbanden bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Handig voor op je eigen kantoor én het perfecte presentatiemiddel of relatiegeschenk!
Ringbanden en ordners zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo vind je in ons assortiment mappen met 2- of 4-ringsmechaniek en kun je kiezen uit opbergmappen met een rechte of ronde rug. Ook het type sluitingen is volledig af te stemmen op jouw ideale werkwijze. En het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kun je ringbanden bedrukken in jouw huisstijl; full-color en volledig bedrukt. Dat geldt ook voor mappen, tabbladen, insteekhoezen en alle andere benodigdheden voor een overzichtelijke administratie. Wil je jouw bedrijf op een unieke manier laten opvallen? Met multomappen bedrukken heb je niet alleen een onmisbaar kantooraccessoire in handen, ook laat je jouw bedrijf zien. Thuis én op de zaak.
Wil je vertegenwoordigers in stijl bij klanten op bezoek laten gaan? Is het nu echt tijd om jouw administratie eens compleet en overzichtelijk in te richten? Of wil je klanten en relaties een bruikbaar relatiegeschenk cadeau doen? Met ringbanden bedrukken in jouw huisstijl versterk je de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Ontdek de verschillende designs in ons aanbod, van standaard design tot multomappen van luxe linnen, of laat ringbanden op maat ontwerpen. Wil je meer weten over onze unieke marketingoplossingen? Neem dan contact op met één van onze promotiespecialisten.
Bij Leoprinting vind je alles wat je nodig hebt op kantoor. Praktisch, betaalbaar en ook nog eens in de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je naast ringbanden bedrukken ook alle andere essentiële kantooraccessoires van jouw logo of bedrijfsgegevens voorzien? Wij bieden je alle benodigdheden voor het complete kantoor, helemaal in de stijl van jouw bedrijf. Neem een kijkje in onze webshop, ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief