Kurk bedrukken: milieuvriendelijke giveaways

Op zoek naar vernieuwende en duurzame giveaways of relatiegeschenken? Met producten van kurk bedrukken geef jij met jouw bedrijf een echt statement af. Ontdek de veelzijdigheid van kurken producten en werk aan duurzame promotie voor een sterk merk.

Alle Kurken producten bedrukken

Kurk is één van de meest veelzijdige materialen voor het maken van unieke relatiegeschenken. Op de eerste plaats is kurk milieuvriendelijk, volledig recyclebaar én biologisch afbreekbaar. Dit maakt producten van kurk bedrukken een verantwoorde oplossing van opvallen met jouw bedrijf. Daarnaast is kurk vooral veelzijdig. Zo vind je in het assortiment van Leoprinting kurken producten als rugtassen, notitieboeken en zelfs draadloze opladers van kurk. En daar komen steeds meer nieuwe relatiegeschenken bij. Kies voor kurk, kies voor het milieu en kies voor verantwoordelijk opvallen met jouw bedrijf.
In alles is kurk het perfecte materiaal om jouw zakelijke boodschap onder een groot of gericht publiek te verspreiden. Kurk is waterafstotend, anti-allergisch, veerkrachtig en sterk. De unieke structuur van het materiaal en onze innovatieve druktechnieken maken het mogelijk kurk producten helemaal op maat van jouw promotiewens te bedrukken. Ook heeft kurk een lange levensduur, waardoor jouw relatiegeschenken van kurk blíjven opvallen. Kurk bedrukken bij Leoprinting is net als het materiaal zelf bijzonder flexibel. Van één of meerdere kleuren tot een volledige digitaaldruk in full-colour, wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke boodschap gezien wordt.
Wist je dat de kurkindustrie als een van de meest milieuvriendelijke industrieën wordt beschouwd? Bij de productie van kurk worden namelijk geen chemische stoffen gebruikt. Kurk is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en is gemaakt van de schors van de kurkeik, die zichzelf na de oogst regenereert. Om de kurk te winnen hoef je de boom dus niet te kappen en wordt de boom niet beschadigd. Sterker nog, de levensduur van de kurkeik wordt juist verlengd. Wil je meer informatie over de voordelen van kurk bedrukken of wil je meer weten over duurzame promotie? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze promotiespecialisten. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief