Betaalmethoden

Bij producten met online prijzen, kunt u bij Leoprinting met vijf betaalmethodes een rekening voldoen. Alle betaalmethodes zijn altijd volledig gratis. Een compleet overzicht vindt u hier. 

iDEAL

U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Met iDeal rekent u direct af in een veilig en vertrouwde internet betaalomgeving. 

Bancontact

Direct afrekenen in een veilig en vertrouwde internet betaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact of door het scannen van een QR-code met telefoon en een pincode. 


 

Creditcard

Met MasterCard en Visa creditcards is het mogelijk om een online betaling te voldoen via een SSL-beveiligde server. Na controle zorgen we met de creditcardorganisaties voor een correcte afhandeling. 
 

PayPal

Met een PayPal rekening kunt u veilig en gemakkelijk betalen via uw digitale portemonnee, zonder creditcardnummer of financiële informatie door te geven. Om een PayPal betaling te voldoen zijn alleen een PayPal gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


 

Betaling op factuurbasis

Na het afronden van uw bestelling, ontvangt u de factuur. Deze betaalmethode heeft een betalingsconditie van 5 dagen na ontvangst factuurdatum. Dit is niet de snelste betaalmethode, daarnaast kan de aankoop pas worden afgerond zodra de betaling ontvangen is.


Onderaan deze pagina wordt de rekeninginformatie weergegeven. 


Betaling na akkoord offerteaanvraag
Na akkoord op een uitgebrachte offerte hanteert Leoprinting een betalingsconditie van 5 dagen na factuurdatum. Deze factuur wordt verstuurd na het akkoord op de digitale drukproef. 


Onze rekeninginformatie is:


Leoprinting Nederland

IBAN: NL58 INGB 0675 5827 33

BIC: INGBNL2A


Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het factuurnummer uit de orderbevestiging.


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief