Een relatiegeschenk waar jouw klanten dagelijks gebruik van maken en dat het héle jaar door. Zakelijke kalenders bedrukken betekent gegarandeerde zichtbaarheid, elke dag opnieuw. Leoprinting maakt werk van jouw zichtbaarheid en zakelijke promotie. Daarom vind je in ons assortiment een ruim kalenderaanbod. Gebruik dit onmisbare kantooraccessoire voor het op beeldende wijze presenteren van jouw bedrijf op een prominente plek binnen elke werkomgeving. Of laat kalenders drukken met jouw bedrijfslogo, adresgegevens en dienstenaanbod en ga goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Kijk eens om je heen. Waar je ook bent is de kans groot dat je een kalender aan de muur ziet hangen. Wil jij ook 365 dagen per jaar in beeld zijn bij jouw klanten? Dan zit je bij Leoprinting goed. We zijn gespecialiseerd in professionele promotie en bedrijfsreclame die werkt. Met kalenders bedrukken breng je jouw merk blijvend onder de aandacht en dat onder een breed publiek. Of je nu op zoek bent naar een leuke giveaway tijdens een event of niet met lege handen aan wilt komen zetten bij een belangrijke klant; begin het nieuwe jaar met het goede zakelijke voornemen jouw bedrijf op ieders kalender te zetten. Kalenders drukken? Dat is pas prioriteiten stellen.
Kalenders houden iedereen bij de tijd. In welke vorm? Dat bepaal je zelf. Leoprinting biedt een ruime keuze voor kalenders bedrukken. Grote maandkalenders en wandkalenders bieden naast een duidelijk overzicht van de maand alle ruimte voor in het oog springende foto’s, bureaukalenders werken als handige datumreferentie terwijl je telefonisch een afspraak inplant. Liever wat meer ruimte om afspraken en belangrijke bezigheden te noteren? Multifunctionele weekkalenders bieden gebruikers – naast een blijvende herinnering aan jouw bedrijf – alle ruimte een uitgebreide weekplanning te noteren. Wel zo overzichtelijk. Snel even wat op- of aanmerkingen of notities neerkrabbelen? Daar gebruik je natuurlijk een grote bureau-onderlegger voor.
Net als dat niemand een verjaardag of feestdag wil vergeten, wil je ook niet te laat komen voor belangrijke meetings en gezellige bedrijfsborrels. Met de bedrukte agenda’s van Leoprinting houd je iedereen bij de zakelijke les en laat je altijd een goede indruk achter bij relaties. Van functionele kantooragenda’s tot klassieke, luxe agenda’s en handige agendakaften die je elk jaar opnieuw kunt vullen; wij hebben een passende oplossing voor elke planner. Kalenders bedrukken en agenda’s bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf? Voor alle kantoorartikelen, om weg te geven of om zelf te gebruiken, ben je bij Leoprinting aan het goede adres. De beste promotie van jouw bedrijf voor een uitstekende prijs, afspraak is afspraak. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief