Uitwisbare Notitieboeken

Uitwisbare notitieboeken bedrukken

Uitwisbare notitieboeken zijn het perfecte relatiegeschenk, dat je blijft gebruiken. Laat nu uitwisbare notitieboekjes bedrukken met het logo van jouw bedrijf en werk aan de duurzame promotie van jouw merk. Creatieve promotie? Met Leoprinting blijf je schrijven aan jouw zakelijke succesverhaal.

Filters
4 Producten
|
Herbruikbaar notitieboek in A5-formaat
Herbruikbaar notitieboek in A5-formaat
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
MOYU Uitwisbaar Steenpapier notitieboek
MOYU Uitwisbaar Steenpapier notitieboek
  • Vanaf 10 stuks
Bekijk
Whiteboard notitieboeken ringband
Whiteboard notitieboeken ringband
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
MOYU Uitwisbaar Steenpapier Custom Notitieboek
MOYU Uitwisbaar Steenpapier Custom Notitieboek
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Wil jij origineel en duurzaam opvallen? Met uitwisbare notitieboeken heb jij een populair promotioneel product in handen. Deze duurzame notitieboeken gaan namelijk extra lang mee. Wat je ook wilt schrijven, uitwisbare notitieboekjes raken nooit vol. De pagina’s van deze notitieboeken zijn uitwisbaar, wat betekent dat je na het afronden van een taak, het doen van boodschappen of het opvolgen van een telefoontje weer met een schone lei begint. Wis de notities uit en gebruik dezelfde pagina opnieuw! Ben je op zoek naar een notebook dat uitwisbaar is? Bij Leoprinting vind je deze duurzame notitieboekjes in verschillende uitvoeringen en álle formaten!
Hoe jij jouw uitwisbare notitieboeken ook wilt bedrukken, wij maken het mogelijk. Stem het design van de notitieboekjes helemaal naar wens af. Kies voor een weekplanner, to-do-lijstjes en vindt het ontwerp van de pagina’s dat bij jouw relatiegeschenk past. Ook als het om bestellen maakt zijn de opties eindeloos. Selecteer het product naar keuze, bepaal het aantal notitieboekjes dat je wilt bestellen en kies zelf het aantal kleuren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang een vrijblijvende digitale drukproef. Valt het ontwerp in de smaak? Bevestig dan jouw aanvraag en wij gaan voor je aan de slag. Meer weten of wat een notitieboek uitwisbaar maakt? Of ben je benieuwd naar de verschillende oplossingen die wij bieden? Onze promotiespecialisten vertellen je hier alles over. 
Uitwisbare notitieboeken zijn notitieboeken waarvan je de pagina’s makkelijk kunt reinigen. Dit doe je bijvoorbeeld met meegeleverde attributen, zoals een doekje of een speciale pen. Doordat je aantekeningen kunt verwijderen kun je het notitieboek blijven gebruiken. Dit maakt een notitieboek dat uitwisbaar is een flexibel, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor papieren notitieboeken. Omdat het notitieboekje nooit vol raakt, blijf je het boek gebruiken. En dat betekent dat jouw bedrijfsnaam, logo of zakelijke boodschap elke dag opnieuw opvalt. De dunne, draagbare boekjes zijn bovendien makkelijk mee te nemen. Zo heb je altijd een notebook bij de hand en mis je geen belangrijke notitie meer.
Bij Leoprinting vind je verschillende uitvoeringen van uitwisbare notitieboeken. Zelf zijn we groot fan van de uitwisbare steenpapier notitieboeken. Deze notebooks zijn gemaakt van gerecycled karton en worden geleverd inclusief een pen en schoonmaakdoekje. Steenpapier bestaat voor tachtig procent uit kalksteen en twintig procent schone kunststof. Bij de productie van steenpapier worden geen water en chemicaliën gebruikt. Steenpapier is volledig recyclebaar en eindeloos opnieuw te gebruiken. Kies jij voor een custom notebook dat uitwisbaar en duurzaam is? Dan is een notebook van steenpapier de rots van jouw milieuvriendelijke missie! 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief