Van een verse kop koffie of thee in de ochtend tot een smakelijke beker vruchtensap of Cup-a-Soup bij de lunch. Met een goede mok grijp je nooit mis. Voor je dagelijkse cafeïne-boost of om weg te geven aan relaties, klanten of medewerkers, zeg nu zelf: niets drinkt zo prettig als een mok. Dat maakt deze gebruiksartikelen tot een uitstekende manier om jouw bedrijf op de kaart – of in dit geval op de mok – te zetten. Leoprinting is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van koffiemokken, reisbekers en thermos. Mokken bedrukken kan, bij een bestelling van 36 mokken, al vanaf een prijs van € 1,78 per stuk! 
We drinken de hele dag door. Koffie, thee, water, sap; juist omdat we mokken altijd in de hand hebben of op het bureau hebben staan, is dit misschien wel het leukste – én meest functionele – relatiegeschenk. En daar kun jij als bedrijf de goede sier mee maken. Daarom beschikt Leoprinting over een ruim en veelzijdig assortiment mokken en bekers, zodat jij altijd een passend exemplaar vindt voor jouw bedrijfslogo of zakelijke boodschap. Ideaal als giveaway tijdens een beurs, als extraatje in het kerstpakket of als bedankje voor vaste klanten. Met mokken bedrukken schenk je jouw bedrijf altijd en overal de aandacht die het verdient.
Of je nu voor de vaatwasser-bestendige huis-tuin-en-keuken-variant van keramiek gaat, een slijtvaste emaille mok of een handige, duurzame thermosbeker voor onderweg; Leoprinting drukt op elke kop, beker of mok of jouw stempel. Binnen onze ruime collectie bieden we je elke mogelijkheid het product samen te stellen dat aansluit bij jouw promotiewens; volledig in de eigen PMS-kleur van het bedrijf. Wist je trouwens dat je bij het mokken bedrukken en bekers bedrukken ook kunt kiezen voor een gepersonaliseerde fullcolour verpakking? Zo weet je zeker dat jouw relatiegeschenk op waarde wordt geschat.
Leoprinting is de specialist voor zakelijke uitingen, op élk artikel en op elke plek. Wil je bekers bedrukken, maar een keer iets anders dan ‘standaard’ op de buitenzijde van een mok? We bedrukken logo’s en boodschappen ook op de binnen- en buitenzijde van de bodem, aan de binnenzijde of op de handgreep. Heb je een ander verzoek voor mokken bedrukken? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Ook voor vragen over jouw bestelling of voor meer informatie over onze uitgebreide promotiemogelijkheden met drinkwaren, zoals waterflessen, zitten onze specialisten elke werkdag van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief