Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product aanvragen of bestellen bij Leoprinting. Meer over ons te weten komen? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina. 

Stap 1: Kies een product

Selecteer een product en bepaal de gewenste producteigenschappen op een productpagina. Heeft u een product niet kunnen vinden? Vraag het ons en wij gaan over tot realisatie.  


Stap 2: Bestellen of aanvragen 

Bij een aantal producten staan prijzen vermeld en zijn direct te bestellen, alle overige producten zijn alleen op basis van offerte aanvraag. Selecteer onder de ingevulde producteigenschappen op het aantal en maak een keuze uit ‘Bestellen’ of ‘Offerte aanvragen’. 


Stap 3: Levering en betaling

Bij Leoprinting hanteren wij altijd gratis levering. Deze levertijden gelden vanaf het moment dat de digitale proef akkoord is, op dit zelfde moment start het productieproces. Via onze studio wordt je op de hoogte gehouden van de bestelstatus van de order.  


Bij een directe bestelling kan een betaling via iDeal, Creditcard, PayPal of via betaling op factuurbasis met een betalingstermijn van 5 dagen na ontvangst van de factuur. Klik hier voor meer informatie over onze betaalmethoden.  


Bij een bestelling na offerte aanvraag wordt na akkoord een betalingsconditie voor 5 dagen na factuurdatum gehanteerd, deze wordt verstuurd na akkoord op de digitale proef.


Stap 4: Bestanden aanleveren

Bij een directe bestelling kunt u na het invoeren van uw contactgegevens en betaling uw bestanden uploaden op de website. In het geval van een offerte aanvraag is het mogelijk uw bestanden per mail toe te sturen na ontvangst van de offerte.   


Wilt u zelf online ontwerpen? Dat kan bij diverse producten op onze website via onze ontwerp tool. Leoprinting voert in alle gevallen een gratis bestandscontrole uit.


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via e-mail, bel naar +31 72 711 2998 of stel u vraag via de LiveChat, wij helpen u graag!Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief