Koptelefoons bedrukken: daar zit muziek in!

Zakelijke promotie waar muziek in zit. Met koptelefoons bedrukken zet jij de juiste toon. Maak indruk met deze luxe relatiegeschenken en verras jouw klanten en relaties met een cadeau waar zij elke dag plezier aan beleven.

Alle Koptelefoons bedrukken

Of je nu ongestoord wilt werken of overal en altijd wilt genieten van jouw favoriete muziek, koptelefoons geven je de ruimte om even helemaal in je eigen wereld te zitten. Superhandig op een druk kantoor of in een overvolle trein. Deze moderne en luxe reclamedragers zijn een regelrechte promotiehit. Ben jij overtuigd van dit succesnummer? Ontdek dan snel ons assortiment met hoofdtelefoons van de beste kwaliteit van merken als Sony en Fresh ‘n Rebel. Koptelefoons bedrukken bij Leoprinting is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo toesturen, wij doen de rest. Bedrukte koptelefoons bestel je bij ons al vanaf € 13,- (vanaf 25 stuks). 
Focussen op een lastige opdracht, even helemaal ontspannen in de sportschool of in het zonnetje genieten van jouw favoriete muziek. Draadloze koptelefoons geven je de hele dag de energie om door te blijven gaan. Met wel tot 20 uur luisterplezier hoef je je bovendien ook geen zorgen te maken over het opladen van de hoofdtelefoons. Leoprinting biedt diverse opties voor koptelefoons bedrukken. Zo printen of graveren wij jouw bedrijfslogo op de oorschelpen, maar is het ook mogelijk hoofdtelefoons helemaal in jouw huisstijl te ontwerpen. Hoe goed klinkt dat?
Wil je jouw vaste klanten, fijne relaties of trouwe medewerkers eens écht in het zonnetje zitten? Wij garanderen je dat je met koptelefoons bedrukken absoluut de juiste snaar raakt. Deze luxe relatiegeschenken bestel je eenvoudig via onze website. Geef muziekliefhebbers een geschenk waar zij écht blij van worden. Maak een keuze uit onze exclusieve selectie van hoofdtelefoons, kies de kleur en bepaal jouw bedrukking. Na het afronden van jouw bestelling sturen we je zo snel mogelijk een digitale drukproef toe. Wil je meer informatie over hoofdtelefoons bedrukken? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We vertellen je graag meer over onze oplossingen voor jouw promotie-op-maat. Heb je zelf een leuk promotie-idee? Daag ons uit!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief