Filters
4 Producten
|
HappyTruffel Mix 6 stuks
HappyTruffel Mix 6 stuks
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
HappyTruffel Mix 12 stuks
HappyTruffel Mix 12 stuks
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
HappyTruffel Mix 16 stuks
HappyTruffel Mix 16 stuks
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
HappyHart onder de riem (180 gram)
HappyHart onder de riem (180 gram)
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
HappyTruffel is net even anders en geeft de wereld een nieuwe chocolade boost. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander. HappyTruffel zorgt voor een hippe en vrolijke draai aan chocolade. Elke truffel krijgt hierbij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving worden maximaal ontwikkeld. De kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken geven de chocotruffels een speciaal gevoel.
Net als de verschillende kleuren, zijn de verpakkingen zo vrolijk dat een glimlach niet onderdrukt kan worden. Met de grootste zorg en aandacht worden de kleurrijke truffels ambachtelijk gemaakt, dat proef én zie je. Ga je voor stroopfwafel, frambooks of prosecco truffelsmaak? Met maar liefst 15 verschillende smaken en 19 verschillende kleuren truffels zit er altijd iets tussen dat bij jouw bedrijfsuitstraling past. 

Ben je op zoek naar een hip cadeau voor je zakenrelaties, personeel of klanten? Geef een kleurrijk geluksmoment bomvol smaak via gepersonaliseerde HappyTruffels. Kies de kleuren of smaken die aansluiten bij jouw merk of bedrijf en wij zorgen voor een bedrukte papierwikkel of gepersonaliseerd kaartje met een persoonlijke boodschap. HappyTruffels zijn gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken die net even dat beetje extra bieden. 

Het samenstellen van de perfecte truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werken wij met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief