Alle bedrukte Glazen

Heb je jouw product niet kunnen vinden?

Laat het ons weten, we helpen je graag!

Sourcing
Cocktail Gin Glas 700 ml
  • Vanaf 36 stuks
Tritan Gin Glas 630 ml
  • Vanaf 32 stuks
Classic Waterglas 420 ml
  • Vanaf 48 stuks
Classic Waterglas 270 ml
  • Vanaf 48 stuks
Nara Tea 300 ml drinkfles
  • Vanaf 25 stuks
Wijnglazen 400 ml
  • Vanaf 36 stuks
Loire Waterglas 400 ml
  • Vanaf 36 stuks
Fluitjes bedrukken 180 ml
  • Vanaf 48 stuks
Of je nu wilt proosten op het leven of bezoekers in stijl wilt ontvangen: uit een goed glas is het fijner drinken. Daarom biedt Leoprinting een klinkend aanbod aan bedrukte glazen, voor élke gelegenheid. Van sfeervol borrelen en dineren tot een in de puntjes verzorgde catering tijdens vergaderingen; met glazen bedrukken maak je niet alleen reclame voor jouw bedrijf, ook straal je een en al professionaliteit uit. Ontdek nu de mogelijkheden!
Leoprinting biedt een stijlvolle en vooral complete collectie glaswerk. Hoe je gasten ook wilt serveren, wij zorgen ervoor dat jouw naam gezien mag worden. Voer de huisstijl van jouw horecabedrijf tot in het kleinste detail door en laat bierglazen bedrukken of wijnglazen bedrukken met jouw logo om extra op te vallen. Natuurlijk mogen ook op kantoor bedrukte glazen niet ontbreken. Bedien jouw medewerkers op maat en laat glazen bedrukken voor de dagelijkse dorst of trakteer bezoekers en klanten op een origineel relatiegeschenk.
De glaswerkcollectie van Leoprinting is gemaakt voor alle gelegenheden. Van Oktoberfest tot luxe restaurant en van gezellig dorpscafé tot belangrijke vergadering; met onze bedrukte glazen staan jij, jouw collega’s en gasten nooit droog. Ontdek nu de verschillende bierglazen en wijnglazen met logo, serveer thee in unieke theeglazen of schenk water uit bedrukte waterglazen en karaffen. Al het glaswerk in onze collectie blinkt uit in kwaliteit en is krasbestendig. Wil je meer weten over glazen bedrukken en de presentatie van jouw bedrijf? Neem direct contact op met onze promotiespecialisten en ontdek onze oplossingen voor marketing op maat.
Naast glazen bedrukken voor elke gelegenheid vind je in het assortiment van Leoprinting een ruim aanbod aan drinkwaren. Van bedrukte waterflesjes en hippe duurzame doppers tot stevige mokken en thermosflessen – met onze producten heb je altijd een stijlvolle dorstlesser bij de hand, wáár je ook bent. Ben je benieuwd hoe wij werk maken van de promotie van jouw bedrijf of merk? Laat je inspireren door onze recente projecten of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor jouw promotieplan. Proost!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief