Onze druktechnieken

Van idee naar creatie, uw hulp voor elke bedrukking

Zakelijk promotiemateriaal is ideaal voor relatiegeschenken, het over brengen van een huisstijl, product- en bedrijfspresentaties. Leoprinting biedt de mogelijkheid voor elk soort bedrukking, op producten naar keuze.

Ons aanbod gaat verder dan de vele producten op de website. Heeft u een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. In onderling overleg kunt u ook zelf producten aan leveren. Leoprinting beheerst het proces van begin tot eind, van idee tot creatie.

Naast het bedrukken van een product zijn er nog meer mogelijkheden om een (extra) communicatie uiting te doen in de vorm van een huisstijl, logo, campagne of andere uiting. Voorbeelden hiervan zijn een banderol, een geschenkverpakking of een aanvullend product.
Wilt u inspiratie opdoen of bent u benieuwd waar andere bedrijven voor kozen? Bekijk dan snel onze projecten pagina.

Offsetdruk
De meest gebruikte druktechniek voor papieren producten en hoge oplagen te bedrukken vellen.

Digitaal printen of drukken
Te vergelijken met kantoorprinters, maar dan op grotere schaal. Toegepast bij lagere oplagen of bij gepersonifieerd drukwerk.

Blindpreeg
Ofwel diepdruk en te vergelijken met foliedruk. De kracht die hier wordt uitgeoefend is zwaarder, hierdoor ontstaat een verdieping in het materiaal.

Foliedruk
Bij deze techniek wordt een folie aangebracht door middel van een cliché. De folie wordt met hitte op de ondergrond gedrukt. Deze folie is in diverse kleuren mogelijk.

Zeefdruk
Deze techniek wordt toegepast in PMS-kleuren op kant en klare notitieboeken en overige reeds geproduceerde relatiegeschenken zoals papieren tassen.

Blindpreeg met transparante folielaag
Naast een blindpreeg wordt bij deze techniek ook een transparante folielaag aangebracht voor een extra luxe uitstraling.

Transferdruk
Een techniek om textiel te bedrukken. Het voordeel is dat de kleurstof bij dit proces diep in de vezel doordringt.

Borduren
Deze techniek is geschikt voor handdoeken, bedrijfskleding, overige textiel en kan zelfs op notitieboeken worden verwerkt.

Tampondruk
Voor ronde oppervlakten zoals pennen. Het meest te vergelijken met een stempel, waarbij iedere kleur apart moet worden aangebracht.

Laseren
De moderne manier van ambachtelijk graveren, zeer precies en met meer mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief