Zelfklevende Memomind

Hét alternatief voor Post-It


  • In alle kleuren, maten en vormen
  • In soft- of hardcover omslag
  • Nu ook met statische vellen
  • Altijd uw merk in het zicht

Zelfklevende Memoblokken bedrukken
Wilt u Memoblokken met uw logo of boodschap? Laat dan zelfklevende memo's bedrukken door Leoprinting. U hebt keuze uit een groot aantal formaten, vormen en kleuren, daarnaast is het mogelijk de memoblokken in een hard- of softcover omslag te plaatsen, zo creeert u extra communicatieruimte voor bijvoorbeeld uw adresgegevens. Kortom, bedrukte Post-it memoblokken zijn een uitstekende manier om uw product of merk onder de aandacht te brengen!


Bent u op zoek naar bedrukte Post-it Notes?
Bij Leoprinting kunt u terecht om de populaire Post-its te bedrukken. De beroemde plakbriefjes zijn ideaal voor notities tijdens brainstormsessies, scrum acties of telefoongesprekken. Naast de standaard te bedrukken Post-it Notes, kunt u bij ons terecht voor een groot aantal Post-its in eigen vorm of logo. Indien gewenst voorzien wij deze ook van uw bedrukking. Wij hanteren hiervoor geen instelkosten en leveren de Post-its gratis op het door uw aangegeven adres.


Méér dan zelfklevende Memo's bedrukken...
Leoprinting doet meer dan alleen het bedrukken van communicatiedragers. Samen met u stellen we een strategie op om uw producten, diensten of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. In de huidige economie is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Leoprinting helpt u daarbij. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.