De plastic tas verdwijnt uit het straatbeeld. Gelukkig maar. Deze grootvervuilers passen allang niet meer bij de duurzame richting die we met z’n allen op zijn gegaan. Bovendien zijn er meer dan voldoende handige en verantwoorde vervangers voor de hand. Zo is onder meer de papieren tas in opkomst. Logisch, want deze reclamedrager biedt vrijwel onbeperkte promotiekansen. Wil jij papieren tassen bedrukken voor jouw winkel of voor een event? Daarvoor kun je Leoprinting om een boodschap sturen.
Een drukke winkelstraat, vol met tevreden klanten die goede sier maken met het logo van jouw winkel of een geslaagd evenement afronden met een goedgevulde goodiebag. Papieren tassen zijn voor diverse doeleinden een passend antwoord op de groeiende plasticsoep. Naast een milieuvriendelijk karakter, heeft papieren tassen bedrukken meer voordelen. Het materiaal biedt namelijk vrijwel onbeperkte promotiekansen. Hoe jouw design, uiting of logo er ook uitziet, een boodschap op een papieren tas komt altijd goed – en kleurrijk! – over. Lever direct jouw bestanden of artwork aan en wij maken een gratis digitaal ontwerp van jouw promotieproduct. Zo, die heb je alvast in de pocket.  
In het assortiment van Leoprinting vind je verschillende uitvoeringen van papieren tasjes. Zo is er de voordelige standaard tas met platte lus en kun je kiezen voor een basic-uitvoering met gedraaid koord – uitermate geschikt voor beurzen en events. Vraagt jouw product of giveaway om een tas met meer body en draagkracht? De papieren tassen met katoenen koorden en verstevigde bodem hebben een draagkracht tot wel acht kilo. Wil je meer informatie over papieren tassen bedrukken of ben je benieuwd hoe onze designers jouw huisstijl vertalen naar een passend design? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op en ontdek de mogelijkheden. 
Kies je liever voor een steviger exemplaar? Naast papieren tassen bedrukken kun je bij Leoprinting ook terecht voor katoenen tassen, shoppers en duurzame eco-tassen. Deze sterke, herbruikbare tassen komen altijd van pas en gaan jarenlang mee. Nét als de promotie van jouw bedrijf dus! Neem een kijkje in ons assortiment en vind de draagtas die bij jouw bedrijf of product past. Houd je vast: bijna alles is mogelijk. Ontdek hoe wij je helpen bij het uitdragen van jouw (duurzame) boodschap!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief