Alle IMPACT collectie

Met de focus op water maakt de IMPACT-collectie gebruik van volledig traceerbare gerecycled PET en katoen via AWARE™ technologie. Zo heb jij een eerlijk product, worden duizenden liters water bespaard én wordt 2% van de opbrengst gedoneerd aan water.org. Kortom, bouw mee aan een veilige toekomst met veilig water. 

Wij geloven dat duurzaamheid begint bij transparantie. Met onze nieuwe IMPACT collectie willen we een eind maken aan greenwashing en het échte verhaal van duurzaamheid vertellen. Wij geloven dat tracering en duurzaamheid diep verbonden zijn. En als voorlopers op de markt maken wij de weg vrij voor de rest van de industrie. De IMPACT collectie is een lijn van producten die een positief effect op het gebruik van water tot doel heeft.
Het probleem van watertekort speelt wereldwijd. Van de smeltende poolkappen tot uitdrogende landdelen, de problematiek is over de hele aarde merkbaar. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met zogenaamde ‘waterstress’; Leven met het gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is voor iedereen een zichtbaar en begrijpelijk probleem
Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET. Als we gebruik maken van deze materialen besparen we duizenden liters. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat echt gerecycled materiaal gebruikt is en dat onze claim op waterbesparing gerechtvaardigd is? Met AWARE™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de duurzaamheidsclaims van verminderde effecten op het milieu. AWARE™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief