Alle Ciak® Notitieboeken bedrukken

Wil je werk maken van unieke en kleurrijke promotie? Ciak notitieboeken bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of zakelijke boodschap is het perfecte relatiegeschenk voor iedereen die van klasse houdt.

Ciak notitieboeken bestellen

Passie voor creatie
Leoprinting heeft passie voor creatie. Van idee tot ontwerp maken wij werk van passende promotie. Samen bouwen we aan jouw merk, product en boodschap en versterken we relaties. Maak kennis met onze promotiespecialisten en unieke kijk op creëren en opvallen.
Laat je inspireren
Bij Leoprinting vind je een ongeëvenaard aanbod aan inspirerende relatiegeschenken. Ontdek de veelzijdige en handige artikelen voor op kantoor of pak uit met handige gadgets en laat jouw merk echt opvallen. Op de zaak én onderweg, met Leoprinting wordt jouw boodschap gezien en gewaardeerd. Ontdek hoe wij jouw relatiegeschenken persoonlijk én onvergetelijk maken.
Druk met kwaliteit
Leoprinting biedt diverse opties en afwerkingsmogelijkheden voor Ciak notitieboeken bedrukken. Ideaal dus als je voor Ciak notitieboekjes exact de kleuren van jouw bedrijfslogo of huisstijl wilt gebruiken. Onze druktechnieken zijn modern, innovatief en garanderen de beste kwaliteit. Natuurlijk kun je bij Leoprinting ook jouw notitieboeken personaliseren of zelf een notitieboek ontwerpen.

Meer informatie

Ciak is een trendy producent van notitieboeken en agenda’s uit Italië. En zoals je mag verwachten van een bedrijf uit het land van mode, stijl en elegantie zijn de handgemaakte notitieboeken een lust voor het oog. Ambachtelijk gemaakte notitieboeken voor gedachten, ideeën en emoties want… everybody notes! Leoprinting is officieel dealer van Ciak. Wil jij opvallen met klasse en werken aan stijlvolle zakelijke promotie? Voor een scherpe prijs kun je bij Leoprinting Ciak notitieboeken bedrukken of bestellen.
De notitieboeken van Ciak herken je uit duizenden. De kleurrijke softcovers, met een uniek horizontaal sluitelastiek, kunnen prachtig bedrukt worden met jouw logo of zakelijke boodschap. Je kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals foliedruk en zeefdruk (in 1 of 2 kleuren). Diverse uitvoeringen van de Ciak notitieboeken worden standaard geleverd met diepdruk, ook wel een preeg genoemd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om reclamevellen toe te voegen aan het notitieboek. De banderol en de kleur van het sluitelastiek zijn volledig te personaliseren, voor een relatiegeschenk met inhoud én betekenis. 
Als trotse partner van Ciak vertellen we je graag meer over dit prachtige merk met een schat aan historie en ervaring. Maar, wie kan er nu beter over de boodschap die het bedrijf wil uitdragen vertellen dan het bedrijf zelf. Speciaal om de missie en visie van Ciak over te brengen heeft de Italiaanse stylist een introductievideo gemaakt. Ben je, net als wij, onder de indruk van Ciak notitieboeken? Bekijk alle opties voor Ciak-producten bestellen en bedrukken op onze website, kies het notitieboek waarmee jij jouw klanten wilt verrassen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je meer informatie over levertijden, bestellen en verzenden of ben je benieuwd hoe wij werk maken van jouw perfecte promotie? Neem dan contact op met één van onze specialisten en daag ons uit!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief