Wil je werk maken van unieke en kleurrijke promotie? Ciak notitieboeken bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of zakelijke boodschap is het perfecte relatiegeschenk voor iedereen die van klasse houdt.

Filters
8 Producten
|
Ciak® Classic
Ciak® Classic
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® Duo
Ciak® Duo
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® Eco
Ciak® Eco
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® Natural
Ciak® Natural
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® Smart
Ciak® Smart
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® notitieboeken met reclamevellen
Ciak® notitieboeken met reclamevellen
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® met preeg
Ciak® met preeg
  • Vanaf 200 stuks
Bekijk
Ciak® Mate softcover
Ciak® Mate softcover
  • Vanaf 1000 stuks
Bekijk

Ciak notitieboeken bestellen

Ciak is een trendy producent van notitieboeken en agenda’s uit Italië. En zoals je mag verwachten van een bedrijf uit het land van mode, stijl en elegantie zijn de handgemaakte notitieboeken een lust voor het oog. Ambachtelijk gemaakte notitieboeken voor gedachten, ideeën en emoties want… everybody notes! Leoprinting is officieel dealer van Ciak. Wil jij opvallen met klasse en werken aan stijlvolle zakelijke promotie? Voor een scherpe prijs kun je bij Leoprinting Ciak notitieboeken bedrukken of bestellen.
De notitieboeken van Ciak herken je uit duizenden. De kleurrijke softcovers, met een uniek horizontaal sluitelastiek, kunnen prachtig bedrukt worden met jouw logo of zakelijke boodschap. Je kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals foliedruk en zeefdruk (in 1 of 2 kleuren). Diverse uitvoeringen van de Ciak notitieboeken worden standaard geleverd met diepdruk, ook wel een preeg genoemd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om reclamevellen toe te voegen aan het notitieboek. De banderol en de kleur van het sluitelastiek zijn volledig te personaliseren, voor een relatiegeschenk met inhoud én betekenis. 
Als trotse partner van Ciak vertellen we je graag meer over dit prachtige merk met een schat aan historie en ervaring. Maar, wie kan er nu beter over de boodschap die het bedrijf wil uitdragen vertellen dan het bedrijf zelf. Speciaal om de missie en visie van Ciak over te brengen heeft de Italiaanse stylist een introductievideo gemaakt. Ben je, net als wij, onder de indruk van Ciak notitieboeken? Bekijk alle opties voor Ciak-producten bestellen en bedrukken op onze website, kies het notitieboek waarmee jij jouw klanten wilt verrassen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je meer informatie over levertijden, bestellen en verzenden of ben je benieuwd hoe wij werk maken van jouw perfecte promotie? Neem dan contact op met één van onze specialisten en daag ons uit!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief