Bamboe producten en bamboe relatiegeschenken

Bamboe bedrukken is dé trendy en duurzame manier voor het promoten van jouw bedrijf. Wil jij duurzaam denken en doen? Bamboe relatiegeschenken maken jouw merk sterk en betrokken.

Alle Bamboe producten bedrukken

Bamboe is veelzijdig en dat zie je duidelijk terug in het assortiment van Leoprinting. De plantensoort wordt namelijk gebruikt voor het vervaardigen van een veelvoud aan producten. Van bamboe sokken, bamboe koffiebekers bedrukken of tandenborstels met een eigen design tot draadloze opladers, oordoppen en bamboe pennen; bamboe bedrukken doe je voor elke dagelijkse bezigheid. Stuk voor stuk relatiegeschenken die je helemaal naar wens kunt bedrukken of laten ontwerpen. Voor een kleine prijs laat jij jouw betrokken, karakteristieke en betrokken kant zien. Goed groen opvallen? Dat doe je met Leoprinting.

Bamboe is licht, sterk en flexibel. Dit maakt het mogelijk bamboe relatiegeschenken tot in het kleinste detail af te stemmen op jouw promotiewens. Bij Leoprinting vind je diverse bamboe producten voor dagelijks gebruik. Laat bijvoorbeeld bamboe pennen bedrukken of kies voor bamboe bekers bedrukken en laat zien dat duurzaamheid voor jouw bedrijf echt telt.


Je kunt onze bamboe producten op verschillende manieren voorzien van jouw bedrijfslogo of zakelijke boodschap. Laat bijvoorbeeld tekst graveren of (digitaal) bedrukken in diverse kleuren voor een luxe uitstraling en een giveaway waar iedereen happy van wordt. Heb je een speciale vraag of wil je meer weten over bamboe bedrukken? Neem contact op met onze promotiespecialisten. Wij vinden namelijk altijd een (custom-made) natuurlijk en milieuvriendelijk antwoord op jouw promotiewens.

Bamboe bedrukken is de ideale oplossing voor duurzame relatiegeschenken. Dit natuurlijke materiaal is ijzersterk, smaakvol en vooral in overvloed verkrijgbaar. Bamboe mag dan wel een grassoort zijn, de kracht van deze grondstof is vergelijkbaar met hout. Een perfecte verantwoorde vervanger in een wereld waarin we bossen beschermen en het verkleinen van de ecologische voetafdruk bijdraagt aan een gezonde toekomst. Bamboe groeit snel – soms wel met een halve meter per dag – en heeft geen schadelijke bestrijdingsmiddelen nodig. Sommige bamboesoorten rijken wel twintig meter hoog. En de populariteit van bamboe relatiegeschenken groeit bijna net zo snel als de planten zelf.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief