Notitieboekjes met elastiek bedrukken

Notitieboekjes met elastiek bedrukken is een originele en praktische manier van zakelijke promotie. Zo houden jouw relaties goede ideeën en belangrijke notities altijd bij de hand, net als het logo en de boodschap van jouw bedrijf.

Alle Notitieboekjes met elastiek

Notitieboekjes met elastiek komen altijd van pas. Wil jij relaties verrassen met een handig relatiegeschenk of een bedankje voor een prettige samenwerking? Met de notitieboekjes met een elastische sluiting uit het assortiment van Leoprinting hebben jouw medewerkers en klanten alle aantekeningen en notities altijd bij zich. De notitieboeken zijn bovendien van hoge kwaliteit en dus prima geschikt voor dagelijks gebruik en om mee te nemen naar afspraken of vergaderingen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een notitieboek met elastiek en schrijf het volgende hoofdstuk van jouw zakelijke promotie met Leoprinting.
Iedereen en elk van jouw relaties kan notitieboekjes met elastiek goed gebruiken. En zeg nu zelf: wie vindt het niet leuk om een mooi notitieblok van goede kwaliteit cadeau te krijgen? Leoprinting bedrukt notitieboeken voordelig met jouw bedrijfslogo of andere reclame-uitingen. Kies uit een opdruk in één of meerdere kleuren of ga voor een full-color bedrukking in de huisstijl van jouw bedrijf. Wil jij notitieboekjes bestellen? Via onze site stel je snel en eenvoudig jouw promotieproduct samen. Ben je happy met jouw keuze? Dan ontvang je binnen een dag een vrijblijvende offerte.
Leoprinting heeft veel ervaring met het bedrukken van notitieboeken voor verschillende reclamedoeleinden. En daarin staan creativiteit en kwaliteit altijd voorop. Of het nu gaat om notitieboekjes met elastiek bedrukken of om het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van een grote marketingcampagne: voor promotie groot en klein, moet je bij Leoprinting zijn. Neem voor meer informatie over persoonlijke en passende promotie contact op met onze marketingspecialisten en profiteer van onze totaaloplossing voor jouw marketingambities en -ideeën. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief