Kerst is hét moment van het jaar om de mensen waar we veel om geven eens extra te verwennen. Een teken van dankbaarheid, een leuk aandenken of gewoon een positieve boodschap – juist in de feestmaand betekent dit nét iets meer. Wil jij met jouw bedrijf jouw medewerkers, relaties of bezoekers écht verrassen? De relatiegeschenken voor kerst van Leoprinting maken elke kerst onvergetelijk.
Leoprinting speelt al jaren voor Kerstman. En met succes. Want elk jaar mogen we vele bedrijven helpen bij het bedenken, ontwikkelen en samenstellen van de perfecte relatiegeschenken voor kerst. Van kerstsokken met het logo van jouw bedrijf, bedrukte smartwatches en smakelijke traktaties tot het leveren van heuse Nespresso-apparaten, geheel in de huisstijl van onze klanten. Hoe jij jouw medewerkers en relaties ook wilt verwennen, geef jouw verlanglijstje met kerst relatiegeschenken door aan Leoprinting en wij maken werk van jouw promotionele kerstwens!
Natuurlijk vind je in ons assortiment van relatiegeschenken voor kerst ook een ruim aanbod aan kerstpakketten. De traditionele pakketten, rijkgevuld met allerlei lekkernijen die tijdens het kerstfeest uitstekend van pas komen, vallen bij iedereen in de smaak. Kies voor een feestelijk bedankje vol met duurzame, biologische producten, Italiaanse smaakmakers of een van de unieke wijn-, bier- of likeurpakketten. Kunnen jouw medewerkers en relaties wel wat ontspanning gebruiken na een hectisch jaar? Met een wellness-pakket schuiven zij stralend aan voor het kerstdiner.
Wil jij rond de kerstperiode écht opvallen met jouw bedrijf? Schakel dan de hulp in van Leoprinting. Wij verzorgen kerstwensen voor elk budget, van kerstpakket tot eindejaarsgeschenk. Bestel vandaag nog het perfecte kerstgeschenk voor jouw bedrijf. Vind je het moeilijk om te kiezen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor unieke kerst relatiegeschenken voor bedrijven van Leoprinting? Onze promotiespecialisten vertellen je graag meer. Neem direct vrijblijvend contact op en maak Kerstmis nóg feestelijker met onze relatiegeschenken voor kerst! Jij bepaalt het budget en het pakket, wij doen de rest. Happy holidays!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief