Merchandising

Merchandising producten: van concept tot creatie

Jouw bedrijf mag gezien worden! Met je eigen unieke merchandising producten maak je werk van jouw merk. Weet alle ogen op je gericht tijdens een evenement, ontwikkel je eigen bedrijfscollectie en maak van jouw klanten en personeel jouw grootste uithangbord. Van een eigen kledinglijn tot gepersonaliseerde relatiegeschenken: met de juiste merchandising artikelen is jouw bedrijf dagelijks in het zicht bij een groot publiek. 

 

Merchandising met logo

Zakelijke merchandise is een creatieve oplossing om een merk, bedrijf, product of dienst stijlvol onder de aandacht te brengen. Met merchandising artikelen bouw je verder aan jouw eigen uitstraling en geef je jouw ‘fans’ de kans om een stukje van jouw bedrijf (uit) te dragen. Of het nu gaat om kantoorartikelen voor dagelijks gebruik, kleding of accessoires; met de juiste merchandising producten maak je werk van de naamsbekendheid, zichtbaarheid en branding van jouw merk. Leoprinting biedt eindeloze mogelijkheden als het gaat om merchandising. En wat we niet in huis hebben, dat maken we op maat.

 

Direct contact

customboxes1

Merchandising met logo

Merchandising producten zijn er in alle soorten, maten en vormen. Van sleutelhangers, notitieboeken, agenda’s, tassen of waterflessen tot een eigen kledinglijn met unieke t-shirts, petjes en hoodies, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Elke vorm van merchandising heeft een eigen doel. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen als het gaat om wat jij uit wilt stralen en wat je wilt bereiken met het creëren van je eigen zakelijke merchandise. Verras jouw klanten met een relatiegeschenk, giveaway of kies voor merchandising met logo om jouw personeel herkenbaar en in stijl voor de dag laten komen in speciaal ontworpen en ontwikkelde bedrukte bedrijfskleding.

 

Merchandising artikel bestellen

Heb je op dit moment nog geen duidelijk beeld van de items die passen bij jouw marketingstrategie, maar wil je wel merchandising producten inzetten voor de promotie van jouw bedrijf of merk? De specialisten van Leoprinting denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Heb je gevonden wat je zocht in ons assortiment en wil je een merchandising artikel bestellen? Vraag dan direct een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief