University of Greenwich

Waarom het goede voorbeeld geven als je de nieuwe generatie het goede voorbeeld kunt leren? Voor een universiteit die zich onderscheidt in milieueducatie, groeien de studenten van de University of Greenwich logischerwijs uit tot de ‘kenners en redders van de toekomst’. Een duurzame investering in duurzaam onderwijs.

Brand Awareness
University of Greenwich

De praktijk als allerbeste leerschool 

De Universiteit van Greenwich is een openbare universiteit in Londen, Engeland, die bekendstaat om haar sterke focus op toegepast onderzoek en praktijkgericht onderwijs. Met name de maritieme studies, maar ook de studies bedrijfskunde en architectuur van Greenwich staan buitengewoon hoog aangeschreven – evenals de studie milieuwetenschappen. En met die wetenschap ‘in mind’ focust de universiteit zich nadrukkelijk op projecten met betrekking tot duurzame ontwikkeling en innovatie.


Energie, technologie, optimisme

Bij een universiteit waarbinnen het milieu zo’n belangrijk thema vormt, hoort een voortrekkersrol. Daarom ging het bestuur op zoek naar een duurzaam alternatief voor de jaarlijkse prospectus. Dit kostbare, papieren informatiedocument werd tot voor kort fysiek verspreid. Een verspilling van papier en bovendien een dure aangelegenheid. Wij ontwikkelden een duurzame variant in de vorm van (dubbelgevouwen) A6-groeipapierkaarten met zomerbloemenzaad. Door het scannen van de QR-code krijgen ontvangers toegang tot een online omgeving, waar de prospectus in zijn geheel ingezien kan worden. Een succes want ook dit jaar wordt de prospectus op deze wijze verspreid.


Betrokken promotie met een sterke boodschap

Wil jij werk maken van betrokken promotie en ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf of organisatie? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief