Hotelbenodigdheden, altijd een warm welkom

Wil jij jouw gasten een warm welkom én een unieke beleving bieden? Met de hotelbenodigdheden van Leoprinting wordt een verblijf in jouw hotel een gastvrij en uitgerust uitje. Ontdek onze collectie van handige, opvallende en unieke hotelaccessoires voor stralende recensies!

Alle Relatiegeschenken Hotels

Jouw gasten, die wil je volledig in de watten leggen. Dat begint al bij de receptie. Van inchecken tot uitchecken, alles staat in het teken van een zorgeloze ervaring. Met de juiste hotelbenodigdheden versterk je de unieke belevenis van een ‘nachtje uit’. Laat gasten zich écht welkom voelen met unieke hotelaccessoires, zoals badjassen, tandenborstels, handige keycords en waterflesjes ‘van het huis’. Uiteraard bedrukt in de huisstijl van jouw hotel. Ontdek de vele oplossingen die Leoprinting biedt voor het creëren van een vijfsterren-ervaring! Wij reserveren graag een moment voor jou om je te inspireren. Samen maken we elk verblijf in jouw hotel memorabel!
Als het gaat om hotelbenodigdheden, dan heeft Leoprinting het complete pakket - en méér - voor je in huis. Wat denk je bijvoorbeeld van luxe badjassen, gemaakt van biologisch katoen? Met deze ‘koninklijke’ badjassen komen gasten echt helemaal tot rust. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het logo van jouw hotel subtiel in de badjassen verwerkt is. In ons assortiment vind je een badjas op maat van elk hotel: van leuke giveaway tot baden in absolute luxe! Laat badjassen bedrukken met het logo van jouw hotel of kies voor borduring en verzeker jouw gasten van compleet comfort.
Van ‘niet storen’ tot het waarschuwen van roomservice, geen hotel kan zonder deurhangers. Geef jouw gasten alle ruimte om het verblijf in jouw hotel helemaal naar eigen wens te communiceren. Leoprinting levert bedrukte deurhangers van verschillende materialen. Ben jij wel een keer klaar met karton en kunststof en zoek je een milieuvriendelijk alternatief? Dat kan! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in groeipapier bedrukken. Dit duurzame materiaal is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor de mens. In het papier zitten zaadjes. Na het verblijf in jouw hotel nemen gasten de deurhangers mee naar huis om deze thuis te planten. Zo blijft de herinnering aan jouw hotel nog weken zichtbaar! Groeipapier is ook geschikt voor hotelbenodigdheden als polsbandjes voor hotelgasten, keycords en onderzetters.
We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Denk je alles ingepakt te hebben, ben je tóch je tandenborstel weer vergeten. Gelukkig kun je tegenwoordig op de service van hotels vertrouwen. Dankzij bedrukte tandenborstels schuiven jouw gasten ‘s ochtends fris en fruitig aan voor het ontbijt. Tandenborstels bedrukken is een goed voorbeeld van praktische promotie, die in de smaak valt. Net als het bedrukken van waterflesjes met het logo van jouw hotel voor op de hotelkamer. Zorg dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en maak de eerste kennismaking met jouw hotel tot een doorslaand succes. Gewoon, door nuttige hotelaccessoires ‘van het huis’ aan te bieden.
Iets wat we vaak niet in onze tas en koffer stoppen, maar altijd van pas komt: notitieblokken. Voor het opschrijven van hotspots in de buurt tot het maken van een snelle notitie; zo’n schrijfblokje blijft handig. Ontvang je vaak zakelijke gasten? Dan mogen hotelblokken met logo niet ontbreken op het bureau in de hotelkamer. Uiteraard met een bijpassende bedrukte pen. Wil jij elke gast volledig in de watten leggen? Wij maken jouw promotie graag persoonlijk. Ontdek onze unieke oplossingen voor hotelbenodigdheden en hotelaccessoires en laat de geweldige recensies maar binnenstromen!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief