LenteBox Narcissen

 Product samenstellen
Vanaf 27,71
1.
Bedrukking wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een groen en duurzaam geschenk

Een BloomsBox cadeau geven aan medewerkers of relaties zorgt ervoor dat jouw merk in de spotlights staat op kantoor, thuiswerkplek of openbare locatie. Deze unieke box draagt bij aan een maatschappelijk betrokken- en verantwoordelijke uitstraling van jouw merk én zorgt dat jij investeert in de gezondheid van je relaties en hun kantooromgeving. 


Haal met deze BloomsBox de lente in huis! Met deze vrolijke narcisbolletjes verras je je werknemers en relaties met het voorjaar in een Box! Dankzij het waterreservoir hoef je de BloomsBox maar één keer te vullen met water. Dat is voldoende voor de periode dat de narcissen bloeien.  


 • Afmetingen 41 x 13 x 13 cm
 • Bevat drie potjes met narcissenbolletjes
 • De box staat bij voorkeur buiten op een tuintafel of in een zonnige vensterbank
 • Gepersonaliseerd via een laser gravering op de houten Box 
 • Beschikbare periode: begin januari tot Pasen
 • Verstuurd naar individuele ontvangers of geleverd op één adres
 • Gravering op de houten kist of wenskaart met persoonlijke boodschap (dubbele A6-kaart)

Hoe werkt het?
De houten kist is de verzendverpakking, plantenbak en waterreservoir in 1 en voorkomt zo onnodig verpakkingsafval. Bij ontvangst zitten de plantjes met jouw persoonlijke boodschap al in de box. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de planten rechtop zetten in de kist en de waterbak vullen. Dankzij het waterreservoir hebben de planten slechts eens per 4 a 5 weken water nodig. 

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief