Kubusblok op pallet

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 100 x 100 x 100 mm
Bedrukking vellen 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Stel je product verder samen
Sluiten
Aantal motieven zijkanten 1
Bevestig keuzes
Aantal motieven zijkanten 1 wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking zijkanten 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bevestig keuzes
Bedrukking zijkanten 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur) wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Kubusblok op pallet
Met een kubusblok op pallet hebt u een origineel relatiegeschenk in handen. Het is de perfecte give-away voor bedrijven in de logistieke sector, maar ook een verrassend cadeautje voor relaties of potentiële klanten binnen andersoortige bedrijven. Kubusblokken staan altijd in het zicht: iedereen heeft immers wel eens een papiertje nodig voor een snelle aantekening. Uw bedrijf is op deze manier optimaal in beeld!

Naast kubusblokken op pallet bedrukken we bij Leoprinting ook de leukste 3D memoblokken of bijvoorbeeld zelfklevende kubusblokken. Voor elk bedrijf is er een leuke oplossing te bedenken!

De mooiste bedrukkingen
Dankzij de hoogwaardige druktechnieken die Leoprinting hanteert, komt uw ontwerp altijd het beste uit de verf. Zelfs op delicate ondergronden zoals de zijkant van een kubusblok. Bij Leoprinting verwerken we al onze bedrukkingen in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden, en kunnen we flexibel inspringen op uw wensen. U ontvangt altijd een drukproef vooraf, en pas als u helemaal tevreden bent voeren we uw volledige opdracht voor u uit. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Offerte voor kubusblok op pallet
Wilt u graag kubusblokken op pallet laten bedrukken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze medewerkers en u laten adviseren over leuke ideeën voor uw bedrijf. Denk eens aan een bijzondere kleurstelling of stansvorm, of voeg een pengat toe aan uw kubusblok op pallet. Wij helpen u graag origineel voor de dag te komen!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief