LeoBooks met reclamevellen

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

LeoBooks met reclamevellen

Een LeoBook met reclamevellen vertelt uw verhaal. Via een notitieboek met bijzondere inhoud geeft u dit relatiegeschenk pas echt toegevoegde waarde. De inhoud van dit notitieboek kan gebruikt worden om je bedrijf, club, stichting of ander doel te promoten. Voorbeelden voor notitieboeken met reclamevellen zijn om jaaroverzichten te weergeven, productintroducties te doen, een visie over te brengen of om een kennismaking met het bedrijf te laten maken. 


Deze notitieboeken maken wij volledig op maat zodat u reclamevellen kunt plaatsen waar u maar wilt. Bijvoorbeeld 8 reclamevellen voorin het notitieboek of enkel het schutvel bedrukt. Een ideaal relatiegeschenk om weg te geven aan klanten of potentiële klanten. Wij zorgen samen met u voor een product op maat, in overleg is alles mogelijk.


Heeft u interesse in een afwijkende kleur sluitelastiek of overige wensen? Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief