Zelfklevend kubusblok bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 70 x 70 x 15 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
250* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een zelfklevend kubusblok laten bedrukken was nog nooit zo voordelig als bij Leoprinting. En met zo’n handig schrijfblok doet u werkelijk iedere relatie een plezier! Omdat kubusblokken zoveel notitieblaadjes bevatten, blijven ze vaak een langere periode staan op kantoor. Bovendien zijn zelfklevende papiertjes overal op te plakken. Dat betekent dus optimale aandacht voor uw bedrijf!

Kubusblokken in alle soorten en maten
Als u op zoek was naar een kubusblok als relatiegeschenk, dan bent u bij Leoprinting zeker aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een enorme verscheidenheid aan memoblokjes. Niet alleen zelfklevende kubusblokken, maar ook kubusblokken met een verrassende stansvorm, met een handig pengat of andere originele variaties. Leoprinting is dé specialist in schrijfwaren!

Al onze kubusblokken worden gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met technieken conform de ISO-kleurnormering. Kleurechte opdrukken op verantwoorde grondstoffen. Natuurlijk ontvangt bij elke opdracht een drukproef vooraf: zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Wacht niet langer met het bestellen van uw eigen, gepersonaliseerde kubusblokken. Bij Leoprinting stellen we graag een gratis offerte voor u op. Vul online een offerteaanvraag in, of neem telefonisch contact met ons op. In overleg met onze specialisten komt u altijd tot het gewenste resultaat. We denken graag met u mee over het perfecte zelfklevende kubusblok. Bij Leoprinting staan creativiteit en kwaliteit voorop!

Alternatieve producten