Notitieblok met pen bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Omslag: Hardcover wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
100* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een notitieblok met pen laten bedrukken is altijd een leuk idee als u op zoek bent naar een op maat gemaakt relatiegeschenk. Een handig notitieblok wordt altijd gewaardeerd! Bij Leoprinting hebben we mooi vormgegeven notitieblokken voor u, die een handige inkeping met een pen bevatten. Een complete oplossing voor notities, herinneringen of aantekeningen! Daar doet u uw relatie zeker een plezier mee.

Creatief meedenken is onze specialiteit
Vraagt u zich af hoe u uw bedrijf het beste uit de verf kunt laten komen op uw relatiegeschenken? Bent op zoek naar een communicatievorm die bij uw huisstijl past? Bij Leoprinting werken grafische specialisten die de kennis en expertise hebben om uw organisatie perfect naar voren te laten komen in verrassende relatiegeschenken. Naast notitieblokken met pen kunt u kiezen uit een brede range geschenken en give aways, die we voordelig voor u kunnen personaliseren!

Kies voor kwaliteitsproducten
Bij Leoprinting selecteren we alleen de allerbeste producten voor u. De allermooiste notitieblokken, maar ook memoblokken en andere kwaliteitsschrijfwaren, waarmee u uw relaties altijd bruikbare relatiegeschenken cadeau doet. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij onze voorbeelden van relatiegeschenken voor andere bedrijven realiseerde. Of bel eens met onze specialisten: ze sparren graag met u over de beste manier om uw boodschap over te brengen. We zijn telefonisch bereikbaar op 072-7112998. Of vraag direct een gratis offerte aan!