Things to do Notitieblok bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A7 (74 x 105 mm) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Wilt u uw relaties eens écht verrassen? Laat dan een Things to do notitieblok bedrukken met uw logo of andere reclame-uiting. Een leuk aardigheidje, waar uw klant of andere relatie echt iets aan heeft. Wie heeft er nu niet dagelijks een To-do-lijst om af te werken? Met een gepersonaliseerd Things to do notitieblok herinnert u uw relaties aan uw bedrijf, elke keer als ze een vinkje plaatsen op hun lijst! Ontdek hoe voordelig u deze premiums bij Leoprinting kunt laten bedrukken.

Gepersonaliseerde geschenken voor elke branche
Een Things to do notitieblok is eigenlijk in te zetten in elke beroepsgroep. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een specifieke markt? Voor bedrijven in de medische wereld, of in de bouw bijvoorbeeld? Leoprinting weet voor elke markt precies welke relatiegeschenken op dit moment in trek zijn. We verrassen u graag met originele ideeën voor uw branche! Ook voor advies over de optimale grafische vormgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag het ideale relatiegeschenk te kiezen en te ontwerpen!

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Kiest u voor Leoprinting, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, u kiest ook voor een snelle afhandeling van uw aanvraag. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van Things to do notitieblokken, dan hebt u binnen 24 uur een reactie van ons verkoopteam. Wilt u een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons dan gerust op 072-7112998. Onze professionals wisselen graag met u van gedachten over nieuwe manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten!