Things to do Notitieblok bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Wilt u uw relaties eens écht verrassen? Laat dan een Things to do notitieblok bedrukken met uw logo of andere reclame-uiting. Een leuk aardigheidje, waar uw klant of andere relatie echt iets aan heeft. Wie heeft er nu niet dagelijks een To-do-lijst om af te werken? Met een gepersonaliseerd Things to do notitieblok herinnert u uw relaties aan uw bedrijf, elke keer als ze een vinkje plaatsen op hun lijst! Ontdek hoe voordelig u deze premiums bij Leoprinting kunt laten bedrukken.

Gepersonaliseerde geschenken voor elke branche
Een Things to do notitieblok is eigenlijk in te zetten in elke beroepsgroep. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een specifieke markt? Voor bedrijven in de medische wereld, of in de bouw bijvoorbeeld? Leoprinting weet voor elke markt precies welke relatiegeschenken op dit moment in trek zijn. We verrassen u graag met originele ideeën voor uw branche! Ook voor advies over de optimale grafische vormgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag het ideale relatiegeschenk te kiezen en te ontwerpen!

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Kiest u voor Leoprinting, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, u kiest ook voor een snelle afhandeling van uw aanvraag. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van Things to do notitieblokken, dan hebt u binnen 24 uur een reactie van ons verkoopteam. Wilt u een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons dan gerust op 072-7112998. Onze professionals wisselen graag met u van gedachten over nieuwe manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.