Tongspatels in hardcover box

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 54 x 54 x 172 mm, 25 spatels wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Tongspatels in een hardcover box zijn een graag geziene give-away bij ieder bedrijf in de zorg. Is uw doelgroep werkzaam in het ziekenhuiswezen, of in een zorginstelling? Dan zijn deze premiums zeker iets voor uw bedrijf! Bij Leoprinting kunt u nu voordelig hardcover boxen met tongspatels laten bedrukken. Tegen aantrekkelijke prijzen voorzien wij uw premiums graag van uw logo of tekst!

Relatiegeschenken voor zorginstellingen
Leoprinting biedt altijd een bron aan inspiratie voor relatiegeschenken voor verschillende branches. Ook voor de zorg hebben we altijd de leukste ideeën voor originele give-aways. Naast tongspatels in een hardcover box kunt u ook kiezen voor tongspatels in een blik of in een voordelige wegwerpdoos. Of wat dacht u van een handige glove box met uw logo? Bij Leoprinting realiseren we het graag voor u.

Direct een offerte aanvragen
Hebt u interesse in onze tongspatels in een hardcover box? Wij stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Vul gemakkelijk online een offerteaanvraag in, dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie van ons. En wilt u liever eerst in overleg met één van onze professionals over een passend ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag het beste resultaat voor uw bedrijf te behalen.