Tongspatels in hardcover box

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Tongspatels in een hardcover box zijn een graag geziene give-away bij ieder bedrijf in de zorg. Is uw doelgroep werkzaam in het ziekenhuiswezen, of in een zorginstelling? Dan zijn deze premiums zeker iets voor uw bedrijf! Bij Leoprinting kunt u nu voordelig hardcover boxen met tongspatels laten bedrukken. Tegen aantrekkelijke prijzen voorzien wij uw premiums graag van uw logo of tekst!

Relatiegeschenken voor zorginstellingen
Leoprinting biedt altijd een bron aan inspiratie voor relatiegeschenken voor verschillende branches. Ook voor de zorg hebben we altijd de leukste ideeën voor originele give-aways. Naast tongspatels in een hardcover box kunt u ook kiezen voor tongspatels in een blik of in een voordelige wegwerpdoos. Of wat dacht u van een handige glove box met uw logo? Bij Leoprinting realiseren we het graag voor u.

Direct een offerte aanvragen
Hebt u interesse in onze tongspatels in een hardcover box? Wij stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Vul gemakkelijk online een offerteaanvraag in, dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie van ons. En wilt u liever eerst in overleg met één van onze professionals over een passend ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag het beste resultaat voor uw bedrijf te behalen.

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!