PU softcover notitieboeken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Notitieboeken met een elegante uitstraling en een flexibele omslag van PU-materiaal. Zowel de omslag als de binnenzijde zijn volledig naar wens te bedrukken voor een unieke uitstraling. Een ideaal promotioneel item met hoge toegevoegde waarde voor zowel intern- als extern gebruik. 


 • 16 verschillende kleuren PU omslag
 • Diverse afwerkingsmogelijkeden
 • Optioneel met reclamepagina's 
 • Standaard layout of gepersonaliseerde binnenzijde (80 grs. papier)
 • Optioneel kleur leeslint, sluitelastiek en penlus naar keuze

Eindeloze mogelijkheden
Leoprinting is specialist in volledig op maat gemaakte Notitieboeken. Gezien de vele opties kunnen niet alle verschillende mogelijkheden in het keuzemenu worden weergegeven. Bespreek jouw wensen daarom met een van onze specialisten en ontdek de eindeloze mogelijkheden. 

Denk hierbij aan een document opbergvak achterin het notitieboek, bedrukt voor-en achterblad, het aantal pagina's, een recht of ronde rug, een gepersonaliseerde papierwikkel (banderol) gevouwen om de omslag en optioneel de breedte en kleur van het sluitelastiek, penlus en leeslint.

Ben je benieuwd waar deze termen voor staan? Bekijk onze pagina met afwerkingsmogelijkheden! 

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief