Burger Swiss® Delta

 Product samenstellen
1.
Kleur wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Burger Swiss® Delta

Een schrijfinstrument van topklasse. Zijn heldere en goed gebalanceerde aantrekkelijkheid maakt hem een ​​aantrekkelijk designobject. Pusher en tip zijn gemaakt van massief metaal. De mat verchroomde afwerking harmonieert met de halfglanzende oppervlakken. De hoogglanzende clip is extra groot en stabiel: "Een XXL-oppervlak voor uw reclameboodschap". Opvulling met hoge capaciteit met roestvrijstalen punt schrijft 6000 meter. Zoals gebruikelijk, het origineel van de Burger Swiss pen. Welkom bij kwaliteit

  Over ons

  Leoprinting

  Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

  Over Leoprinting

  Leo Sales Promotions

  Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

  LeoGroup

  Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

  Ga naar Leo-Group.nl

  Persoonlijk advies

  Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief