Bubbles in a Box

De lekkerste en meest chique champagnes van kleine champagneboeren, elke drie maanden aan huis geleverd. Met Bubbles in a Box proost je in stijl. Vier de mooiste momenten met unieke bubbels. Deze exclusieve champagnes, verdienen een net zo exclusieve verpakking.

Corporate Identity
Bubbles in a Box

Unieke verhalen van trotse families 

Bubbles in a Box is hét abonnement van unieke champagnes, uitgekozen door liefhebber en sommelier Fedra Minten. Laat je onderdompelen in de unieke verhalen van kleine, gepassioneerde champagneboeren en -families. Deze ‘kleinschalige’ pareltjes zijn gemaakt om het leven te vieren. Met liefde en passie, weg van de massale merken. Voor het stijlvol verpakken van de champagnes, ontwikkelde Bubbles in a Box samen met Leoprinting unieke verzenddozen, van hoogwaardige kwaliteit en een luxe uitstraling. 


Luxe verzenddozen vol handige weetjes

Abonnees van Bubbles in a Box ontvangen elke 3 maanden 3 à 4 flessen van één unieke wijnboer. De champagnes worden persoonlijk aan de deur geleverd. In de doos zitten naast de lekkere bubbels ook een informatiekaart, tasting notes en food pairing opties: YUM! Samen met Bubbles in a Box hebben we een geschikte verpakking gecreëerd met een luxe goudfoliedruk dat past bij deze exclusieve abonnementendienst.


Hoogwaardige promotie op maat 

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw zakelijke uitstraling? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie - tot in detail.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief