Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich moeiteloos met haar tijdloze creaties. Vier schoonheid en onbevangenheid. Vier vakmanschap en het leven. Cartier symboliseert ware luxe van een niveau dat slechts enkele mode- en sieradenhuizen in de wereld ooit hebben bereikt - of zelfs zullen bereiken.

Company Loyalty
Cartier

Zo ziet ware en tijdloze luxe eruit 

Van sieraden en kleding tot haute joaillerie, horloges, geuren en accessoires: de creaties van Cartier verbinden uitzonderlijk vakmanschap en een tijdloos karakter. De Trinity-ring, Love en Juste un Clou-armbanden, Ballon Bleu en Panthère de Cartier-horloges: al deze iconen zijn geboren uit een unieke visie en onderscheidend design. Juist doordat creaties van Cartier generaties overstijgen, heeft het merk zich onverdeeld toegelegd op duurzaam en verantwoord ondernemen. Met de Cartier Collection, de Fondation Cartier pour l'art contemporain, de Cartier Women's Initiative, Cartier Philanthropy en de Responsible Jewellery Council draagt Cartier actief bij aan het hedendaagse sociale, culturele en artistieke leven.


‘Never imitate, always innovate’

‘Never imitate, always innovate’. Het zijn de gevleugelde woorden van Louis Cartier. Woorden waar het juweliershuis tot op de dag van vandaag bij leeft. Het juweliershuis weet dat het een rolmodel voor complete industrieën is. De ‘druk’ van de beste zijn, draagt Cartier met verve. Leoprinting mocht deze unieke positie opnieuw vastleggen in een luxe notitieboek, volledig in de klassieke en o zo herkenbare huisstijl van Cartier. Helemaal op maat, nét als de mooiste horloges en sieraden. De boeken worden ingezet als intern communicatie middel en worden gebruikt door medewerkers bij bijvoorbeeld lezingen, vergaderingen en trainingen.


Creëer je eigen ‘collectors items'

Leoprinting maakt werk van jouw persoonlijke promotie. Zo worden medewerkers, relaties en vaste klanten jouw belangrijkste reclamemakers. Samen maken we werk van meer zichtbaarheid en een sterk merk. Met veel persoonlijke betrokkenheid en daadkracht zetten wij jouw bedrijf op de kaart bij een groot – of juist gericht – publiek. En dat doen we voor élk bedrijf, van startup tot internationale speler. Ontdek onze passie voor perfecte promotie. Jouw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief