CBOX Containers

“We zochten naar een functioneel product, met een lange levensduur en waar iedereen iets aan heeft”, aldus Nena ter Haak van CBOX Containers Netherlands.

Company Loyalty
CBOX Containers

Een muzikale gift

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen, zoals CBOX Containers Netherlands. Deze internationale grootmacht in de wereld van zeecontainers verraste medewerkers en vaste klanten met een persoonlijk, ‘muzikaal’ relatiegeschenk. Een stukje waardering voor al het harde werk dat verricht wordt en het vertrouwen in de organisatie van zowel medewerkers als relaties.


CBOX Containers Netherlands

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder meer geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Opererend vanuit vestigingen over de gehele wereld, van Amsterdam tot Shanghai, houdt CBOX de logistieke wereld in beweging. Teams staan dagelijks klaar voor ‘s werelds grootste rederijen, transporteurs, bouwbedrijven en hulporganisaties.


Een functioneel cadeau waar iedereen iets aan heeft

Om het personeel de erkenning en waardering te bieden die het verdient, kwam CBOX Containers in gesprek met Leoprinting tot het perfecte relatiegeschenk: een JBL Flip 5, bedrukt in de huisstijl van het bedrijf. “We zochten naar een functioneel product, met een lange levensduur en waar iedereen iets aan heeft”, vertelt Nena ter Haak van CBOX Containers Netherlands.


Kwaliteit en waardering

Kwaliteit moest het dus zijn. En dat kun je wel aan Leoprinting overlaten. JBL is toonaangevend als het aankomt op sound en stijl en bovendien full-color te bedrukken. Naast de giveaway voor personeel, besloot CBOX Containers ook klanten een box-bedankje te sturen. Voor relaties werd de JBL Go 2 als relatiegeschenk uitgekozen. “Een prachtig stukje waardering voor het vertrouwen van de klant in ons bedrijf.”


Promotie op maat

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief