Change Maker

Van zolderkamer naar wereldfaam. Het ‘merk’ Samantha Claridge veroverde in rap tempo de harten van naailiefhebbers, borduurfans, kunstkenners en accessoire-fanaten. Alle unieke producten zijn niet alleen een lust voor het oog, de boodschap maakt Samantha’s designs pas écht bijzonder.

Brand Ambassador
Change Maker

Een ‘Change Maker’ met wereldwijd bereik

Samantha Claridge Studio is een online stoffenwinkel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De website biedt een breed scala aan stoffen voor naai- en knutselprojecten, zoals katoen, jersey, fluweel en denim, maar ook patronen en naaiaccessoires. Naast een ervaren naaister en ontwerpster, is Samantha een voorvechter van mensenrechten. Samen met andere betrokken creatievelingen benut zij haar wereldwijde podium om aandacht te vragen voor hulpbehoevenden en het aan de kaak stellen van misstanden en ongelijkheid. Vanuit deze missie startte zij het initiatief ‘Change Maker’. 


De kracht van de makers

Rondom het project ‘Change Maker’ werkten Samantha en Leoprinting samen aan het ontwikkelen van ecologische notitieboeken. Boeken met afwisselend vierkante en gestippelde pagina's voor zowel schetsen als notities, inclusief gerecycled papier en een contrasterend zwart sluit  elastiek. Deze FSC-gecertificeerde A5-notitieboeken met harde kaft zijn op de omslag afgewerkt met diepdruk van het ‘Change Maker’-logo. De lancering van dit project viel samen met Internationale Vrouwendag. De winst van maart en april wordt gedoneerd aan Refuge Charity ter ondersteuning van de 24-uurs hulplijn voor vrouwen die te maken hebben met huiselijk geweld.


Betekenisvol opvallen met jouw merk

Leoprinting brengt mensen, ideeën, drukwerk en promotie samen. Samen maken we werk van communicatiedoelstellingen. Het bereiken van jouw publiek, op de juiste manier. Promotie op maat. Jouw maat. Als partner in marketing en print zetten wij in op langdurige en betrokken relaties, gebaseerd op waardevolle promotie en het bouwen én versterken van relaties. Met elkaar, voor de wereld om ons heen.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief