Concertgebouw Brugge

Om de vaste bezoekers op de hoogte te houden van het uitdagende programma en ontwikkelingen in en rond het monumentale gebouw, ontwikkelden wij samen een chique én duurzame communicatiedrager.

Brand Awareness
Concertgebouw Brugge

Hoe persoonlijker, hoe krachtiger

Iedereen wordt blij van een cadeautje, een leuke attentie of een handige gadget. Helemaal als je jouw klanten verrast met een persoonlijke blijk van waardering. Zomaar, omdat je zichtbaar wilt maken hoe belangrijk een relatie voor jou is. Hoe persoonlijker een geschenk, hoe krachtiger jouw boodschap overkomt. Het Concertgebouw Brugge zette de bloemetjes dit keer eens niet klassiek buiten, maar bij de mensen thuis. 


Verbinden en versterken

Het Concertgebouw Brugge, dat moet je gehoord én gezien hebben. Het internationale centrum voor muziek en cultuur in de historische Belgische stad kan rekenen op een grote schare fans en liefhebbers. Om de vaste bezoekers op de hoogte te houden van het uitdagende programma en ontwikkelingen in en rond het monumentale gebouw, ontwikkelden wij samen een chique én duurzame communicatiedrager van sterk en kleurrijk groeipapier. Promotie waar muziek in zit!


Ook op zoek naar een persoonlijke touch?

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief