Eintracht Frankfurt Fußball AG

Scoren met duurzame kleding labels, gemaakt van koffie afval. Zo maakt Eintracht Frankfurt zowel binnen als buiten de lijnen van het voetbalveld een statement.

Corporate Identity
Eintracht Frankfurt Fußball AG

Eintracht Frankfurt Fußball AG

Voetbalclub Eintracht Frankfurt Fußball AG uit de Duitse Bundesliga probeert zowel binnen als buiten de lijnen van het voetbalveld een statement te maken. Buiten het veld doen zij dit met de Eintracht Greenkeeper collectie, die bestaat uit geselecteerde hoogwaardige, stijlvolle kleding en overige merchandising artikelen. De kledinglijn is van gecertificeerd Fair-Trade katoen en speciaal gemaakt voor zowel Frankfurtse heren, dames en kinderen voor wie naast loyaliteit aan de club ook kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. 


Kleding labels van agro-industrieel koffieafval

In samenwerking met Eintracht Frankfurt hebben wij duurzame kleding labels mogen produceren gemaakt van koffiepapier. Deze duurzame labels worden aangebracht op de de nieuwe Eintracht Greenkeeper collectie, die zowel online als in de fanshop verkrijgbaar is. De innovatieve labels, gemaakt van agro-industrieel koffieafval, worden aan de kleding bevestigd met een natuurlijk jute koord inclusief veiligheidsspeld. Zo scoort de collectie van Eintracht Frankfurt met een duurzame collectie.


Ook scoren met een duurzame merkidentiteit?

Wil jij werk maken van passende promotie en het versterken van jouw corporate identity – tot in detail? Leoprinting vindt een antwoord op al jouw promotionele doelen, voor het bereiken van élke doelgroep. Dat doen we door te luisteren, door het bieden van een pakket aan ongeëvenaarde mogelijkheden en hoogstaande en innovatieve druktechnieken. Laat van je spreken – op de beste manier. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Deutscher Golf Verband

Deutscher Golf Verband

Bekijk hele

Deutscher Golf Verband

Sport als duurzaam uithangbord. De Olympische Spelen in Parijs en het EK voetbal in Duitsland,...

Corporate Identity
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador
Walibi Holland

Walibi Holland

Bekijk hele

Walibi Holland

Een en al spektakel, vermaak, plezier en spanning. Walibi Holland is al jarenlang hét perfecte...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief