ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en impactvolle rol. Door het bieden van de best passende energiecontracten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt geeft ENGIE prioriteit aan duurzaamheid. Voor mens, bedrijf en milieu.

Corporate Identity
ENGIE Nederland

Grootschalig duurzaam impact maken

Met energie, technologie en optimisme werkt het energiebedrijf aan bewustwording en laat het zien dat de energie van de toekomst, de energie van nu is. ENGIE Nederland is onderdeel van de ENGIE Group. Wereldwijd zetten maar liefst 170.000 medewerkers zich dagelijks duurzaam in. Consumenten en bedrijven worden bij elk stap op weg naar duurzaamheid begeleid en ondersteund. Daarnaast pakt ENGIE de grote uitdagingen voor slimmer, schoner en efficiënter met energie omgaan aan, onder meer door het uitvoeren van grootschalige projecten rond groene waterstof, zon- en windenergie, biogas en energieopslag. 


Energie, technologie, optimisme

Regelmatig organiseert ENGIE als duurzaamheidsautoriteit evenementen, waarbij innovatieve energieoplossingen centraal staan. Om relaties een aandenken aan een van deze inspirerende events te geven, vroeg ENGIE ons naar de mogelijkheden voor het leveren van appelboompjes met (een uiteraard bijpassende) geschenkverpakking. Na het voorleggen van verschillende mogelijkheden, heeft Leoprinting deze boompjes (inclusief verpakking) mogen verzorgen. En net als ook de betekenis van de appelboom uitdraagt, zijn we ENGIE dankbaar voor het vertrouwen. 


Leoprinting laat relaties groeien en bloeien

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief