ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en impactvolle rol. Door het bieden van de best passende energiecontracten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt geeft ENGIE prioriteit aan duurzaamheid. Voor mens, bedrijf en milieu.

Customer Loyalty
ENGIE Nederland

Grootschalig duurzaam impact maken

Met energie, technologie en optimisme werkt het energiebedrijf aan bewustwording en laat het zien dat de energie van de toekomst, de energie van nu is. ENGIE Nederland is onderdeel van de ENGIE Group. Wereldwijd zetten maar liefst 170.000 medewerkers zich dagelijks duurzaam in. Consumenten en bedrijven worden bij elk stap op weg naar duurzaamheid begeleid en ondersteund. Daarnaast pakt ENGIE de grote uitdagingen voor slimmer, schoner en efficiënter met energie omgaan aan, onder meer door het uitvoeren van grootschalige projecten rond groene waterstof, zon- en windenergie, biogas en energieopslag. 


Energie, technologie, optimisme

Regelmatig organiseert ENGIE als duurzaamheidsautoriteit evenementen, waarbij innovatieve energieoplossingen centraal staan. Om relaties een aandenken aan een van deze inspirerende events te geven, vroeg ENGIE ons naar de mogelijkheden voor het leveren van appelboompjes met (een uiteraard bijpassende) geschenkverpakking. Na het voorleggen van verschillende mogelijkheden, heeft Leoprinting deze boompjes (inclusief verpakking) mogen verzorgen. En net als ook de betekenis van de appelboom uitdraagt, zijn we ENGIE dankbaar voor het vertrouwen. 


Leoprinting laat relaties groeien en bloeien

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty
Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief