Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar een oplossing voor het verduurzamen van verzendverpakkingen.

Corporate Identity
Essenza Home

Verduurzamen van het verzendproces

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke, duurzame promotionele producten die wij voor merken en organisaties hebben mogen ontwikkelen. Stuk voor stuk klanten die duurzaamheid en de zakelijke identiteit blijvend integreren binnen de dienstverlening. Zo hebben wij in samenwerking met Essenza Home innovatieve papieren verzendzakken gecreëerd (FSC®-gecertificeerd). Een maatschappelijk verantwoorde manier van het verduurzamen van het verzendproces.


Collecties matchen met verzendverpakkingen

Essenza Home ontwerpt rijke collecties voor slapen, baden, wonen en koken. Alles om van een huis een écht thuis te maken. De collecties van het uitdagende merk worden steeds duurzamer. Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar een oplossing voor het verduurzamen van verzendverpakkingen.


Duurzame verzendoplossingen via FSC® richtlijnen

Samen met Leoprinting is vormgegeven aan duurzame, herbruikbare papieren verzendzakken. Voor het bruine kraftpapier is een ontwerp ontwikkeld waarmee de huisstijl en duurzame uitstraling van Essenza Home volledig tot z’n recht komt. De verzendzakken zijn FSC®-gecertificeerd. Dit internationale keurmerk, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties, stelt strenge eisen aan duurzaam en sociaal bosbeheer.


Ook werk maken van duurzame promotie? 

Wil jij werk maken van duurzame promotie en het delen van een bewuste boodschap met jouw bedrijf? Sluit je aan bij de missie van Leoprinting en maak werk van een beter milieu, meer biodiversiteit en een mooiere wereld. Samen creëren we ruimte voor rendement en welzijn voor medewerkers en maatschappij. Neem contact op en ontdek meer over onze aanpak voor perfecte promotie. Jóuw promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief